STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Suntem siguri că fiecare va putea deveni specialist IT. Pentru a atinge obiectivul, aveți nevoie doar de dorință, sârguință și disciplină. De restul ne ocupăm noi.

Am dezvoltat un program complex de studii care dezvoltă abilitățile profesionale în IT prin practică

STEP IT Academy lucrează în domeniul educației în IT din 1999. Colaborăm cu cele mai mari companii de software. Știm ce cunoștințe sunt necesare pentru a deveni specialist în domeniul IT. Metodele de predare se bazează pe rezolvarea proiectelor reale ce vă vor ajuta să deveniți parte a comunității IT încă din perioada de studii.

Eficacitatea cursului "Elaborare Software" este confirmată de mii de absolvenți STEP care au devenit programatori calificați în cele mai mari companii IT din 36 de țări ale lumii.

Actualitate

Actualitate, profesionalism, responsabilitate față de studenți

Studiile la STEP IT Academy se bazează pe trei componente esențiale pentru învățare eficientă

Program actual

Cunoștințele și abilitățile pe care studenții noștri le dobândesc, trebuie să corespundă cerințelor angajatorilor, astăzi și în viitor. Prin urmare, analizăm și actualizăm programul de studii la fiecare 6 luni.

Lectori-practicieni

Lectorii STEP IT Academy - specialiști din domeniul IT cu o experiență de cel puțin 5 ani. În cadrul studiilor, studenții primesc doar cunoștințe actuale din practica reală.

Atmosferă prietenoasă

Am creat un mediu unde lectorii și studenții comunică de la egal la egal într-o atmosferă plăcută. Sălile de clasă sunt confortabile și sunt dotate cu echipament modern și software licențiat.

Cui ne adresăm

Cui ne adresăm

Elevi și absolvenți (de la 15 ani)

obțin prima profesie, fără a amâna visul de a deveni software developer

Studenți

însușesc a doua specialitate în paralel cu studiile universitare

Reprezentanți ale altor profesii

Cei care nu sunt mulțumiți de cariera lor profesională și de perspectivele financiare pot să se recalifice ca dezvoltator software și să-și construiască o carieră în industria IT

Toți care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele în IT

sistematizează cunoștințele și vor dobândi abilități practice, solicitate în domeniul IT

Posibilități

Timp de 2 ani studenții Academiei STEP vor primi

Maxim practică

Procesul de studii la STEP se bazează pe aplicarea în practică a tuturor cunoștințelor dobândite. Nu avem lecții plictisitoare, studenții noștri nu scriu conspecte. Toate materialele necesare pentru studii sunt disponibile în format electronic. Studentul le poate accesa din orice loc accesibil pentru el și în orice moment.

Portofoliu

În timpul studiilor îți vei crea un set de proiecte interesante iar la final și un proiect de diplomă, ce te va ajuta la angajare și să obții jobul mult visat.

Asistență în angajare

Reprezentanții companiilor de top din domeniul IT sunt invitați la susținerea proiectelor de absolvire, în juriu concursurilor IT, în calitate de speakeri la conferințe, organizate de către STEP. Cei mai talentați studenți pot fi recrutați încă din timpul studiilor la Academie.

De ce studiile durează 2 ani, dar nu 3 luni

Majoritatea cursurilor în IT de pe piață promit să transforme un începător într-un specialist în doar 3-4 luni. Aceasta nu este decât o minciună și o interpretare lipsită de competență. Într-un timp atât de scurt, se poate învăța ceva superficial, dar nu pot fi obținute abilități practice competente. După astfel de cursuri, studenții vor putea să îndeplinească sarcini minore iar salariul va fi unul mic. Pentru a trece la un nivel mai avansat, ei trebuie să-și continue studiile pe cont propriu. După 10 ani, astfel de specialiști regretă că nu au obținut cunoștințe fundamentale de la începutul carierei. Programul "Elaborare Software" include tot ce trebuie să știe un profesionist, nu conține lucruri inutile. Studiile la STEP IT Academy durează 2 ani, adică 4 semestre. Noi suntem siguri că anume această durată este optimă pentru a deveni un adevărat specialist în domeniu.

Programul

Programul de studii

Programul de studii este elaborat în conformitate cu cerințele pieții IT. Lectorii noștri lucrează în permanență la îmbunătățirea și actualizarea acestuia, astfel încât absolvenții STEP IT Academy să poată face față oricărui interviu.

 • Asistenta tehnică a statiilor de lucru și structurilor de date
 • Bazele sistemelor de operare
 • Bazele teoriei algoritmilor și structurilor de date
 • Crearea aplicaţiilor web executate pe server utilizând limbajul de programare PHP şi tehnologia AJAX
 • Utilizarea de cookie-uri și sesiuni, interactiunea cu sursele de date SGBD, MySQL, AJAX și PHP
 • Utilizarea bibliotecii claselor standarde de şabloane STL
 • Teoria bazelor de date
 • Sisteme de gestiune a bazelor de date: principii de programare SGBD
 • Programarea şi administrarea Microsoft SQL Server 2016
 • Programarea SGBD Oracle. Limbajul PL-SQL
 • Limbajul de marcare extensibil pentru crearea paginilor web – XML
 • Elaborarea aplicaţiilorASP.NET în limbajul C# cu utilizarea SGBD MS SQL Server, surselor de date XML şi tehnologiei AJAX
 • Elaborarea paginilor web folosind limbajul de marcare HTML5 cu utilizarea foilor de stiluri în cascadă CSS3
 • Limbajul de scripting JavaScript
 • Programarea de sistem
 • Bazele programării în limbajul C++
 • Programarea orientată pe obiecte în limbajul C++
 • Elaborarea aplicaţiilor cu utilizarea tehnologiei Client-Server
 • Crearea aplicaţiilor pentru platforma Microsoft.NET
 • Programarea în retea
 • Elaborarea soluţiilor cloud cu utilizarea Windows Azure
 • Programare cu utilizarea tehnologiei Java
 • Pattern-uri de proiectare
 • Proiectarea orientată pe obiect. Limbajul UML
 • Gestionarea proiectelor de elaborare software
Descărcați programul
Vei putea

După finalizarea cursului vei putea:

 • Crea aplicații Windows utilizând tehnologii client-server, baze de date și multimedia
 • Calcula corect și rapid algoritmii pentru rezolvarea problemelor și costul implementării acestora
 • Proiecta baze de date de diferite grade de complexitate și le vei gestiona
 • Dezvolta aplicații web interactive cu accesul la informații stocate în bazele de date
 • Automatiza lucrul cu bazele de date în funcție de sarcini sau de cerințele clientului
 • Elabora proiecte de dezvoltare a software, indiferent de limbajul de realizare
 • Modifica programe și aplicații conform sarcinilor specifice
 • Dezvolta aplicații de rețea
 • Utiliza Pattern-uri de proiectare în activitatea cotidiană
 • Să creezi aplicații și site-uri web dinamice bazate pe platforma .NET
 • Asigura securitatea aplicațiilor utilizând algoritmi de criptare, autentificare și conexiuni sigure
 • Programa soluţii de tip cross-platform

Parteneri

Parteneri

Technical University of Moldova

Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) este unica instituţie de învăţământ superior tehnic, acreditată de Stat, în Republica Moldova. De la fondarea sa în 1964 şi până în prezent, Universitatea a pregătit cca 78387 de inginer şi economişti.

 

În cei 4-5 ani de studenţie la UTM, tineretul studios se formează profesional şi civic la nivelul celor mai înalte cerinţe. Absolvenţii UTM lucrează cu succes în diferite ramuri ale economiei naţionale, contribuie esenţial la formarea noii intelectualităţi a Republicii Moldova, precum şi la completarea structurilor de conducere a tânărului nostru stat.

Forme de studii

Forme de studii

Frecvența la zi

de la 2394 lei/lunar

Este potrivit pentru cei care sunt obișnuiți să primească cunoștințe și experiență în anturajul cu interese similare. Dacă aveți timp liber, iar studiile desinestătătoare sunt dificile pentru Dvs. atunci aceasta este forma de învățare care vi se potrivește. Grupuri mici - până la 16 persoane. La toate orele va fi prezent lectorul.

Română, Rusă

2 ani

15-55 ani

De 3 ori pe săptămână/2 perechi; 9:00 - 12:00 sau 18:00 - 21:00

Game Development
15 - 55 ani
Testare Software (QA)
15 - 55 ani

Cum au loc studiile la STEP IT

Studiile la STEP IT se bazează pe un algoritm clar. La începutul cursurilor obțineți cunoștințe. Folosind aceste cunoștințe în practică și în temele de acasă, se dezvoltă abilitățile. Aplicând în mod repetat abilitățile noi, rezolvând exemple, sarcini, teme, antrenați aceste abilități. Atunci când abilitățile unui student sunt îndreptate spre realizarea unor proiecte reale, prezentarea lucrărilor de curs și de diplomă, a sarcinilor orientate spre business, participarea la concursuri și hackathon-uri, se naște competența. Angajatorul nu are nevoie de cunoștințele dvs. Are nevoie de competență în rezolvarea sarcinilor și a proceselor de muncă.

Gamificarea procesului de studii

Am elaborat o platformă educațională inovatoare, astfel încât studiile la STEP IT să fie eficiente și interesante. Jurnalul electronic MyStat este un sistem care permite elevului  să-și vadă în timp real notele, temele pentru acasă și examenele, și să aibă acces non-stop la materialele de studiu. Pentru succesele în studiI și disciplină, studenții primesc criptomoneda intern-STEPCoin. Cu criptomoneda acumulată puteți cumpăra în magazinul Academiei, puteți cumpăra în magazinul intern căști, mouse, tastaturi, stick-uri flash, spinnere, stick-uri selfie, tricouri și alte lucruri utile.

Cum se petrec studiile

Cum se petrec studiile

Procesul de studii la STEP este format astfel, încât studenții noștri obțin maxim cunoștințe de specialitate. Noi nu avem examene scrise sau teste de memorare. Doar teste intermediare pentru autoverificarea cunoștințelor acumulate. La susținerea proiectelor de diplomă sunt prezenți reprezentanți ai companiilor IT, ceea ce oferă posibilitatea unui student sârguincios să primească imediat o ofertă bună de muncă.

La absolvire, studenții primesc diplomă internațional Step IT Academy

precum și certificate internaționale de la companiile partenere.

Absolvenții noștri lucrează

Companiile unde lucrează absolvenții STEP IT Academy

Testimoniale absolvenți

Testimoniale absolvenți

Potîngă Leonid

Indrivo

Promoția 2019

Sfatul meu pentru noii studenți este să nu se limiteze doar la cunoștințele și sarcinile date de profesor, ci să-și folosească imaginația și să-și inventeze singuri sarcini, obstacole pe care mai apoi să le depășească.
Afișează

Cristin Ciocoi

Optimum Web

Promoția 2018

Nu vă grăbiți, concentrați-vă pe dezvoltarea de sine, și atingeți-vă scopurile propuse, auto-educația este foarte importantă. Asigurați-vă că nu vă este frică să schimbați ceva în viața voastră și ieșiți din zona de confort, orice ar fi, nu renunțați.  Încercați să mergeți la diferite interviuri, chiar dacă credeți că nu aveți suficiente cunoștințe. În cazul meu, compania a fost gata să ia un dezvoltator Junior-a și să-l antreneze pe partea de back-end, așa că din propria experiență vă îndemn să nu vă fie frică de noi schimbări și să încercați, să evoluați.
Afișează
Solicitați un apel

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale