STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Suntem siguri că oricine poate deveni un designer excepțional. Pentru a atinge obiectivul, aveți nevoie de dorință, sârguință și disciplină. De restul ne ocupăm noi.

Valori

Actualitatea informațiilor, profesionalism, responsabilitate față de studenți

Studiile la STEP IT Academy se bazează pe trei componente obligatorii pentru o educație eficientă

Programă de studii actualizată permanent

Cunoștințele și abilitățile pe care studenții noștri le dobândesc, trebuie să corespundă cerințelor angajatorilor, astăzi și în viitor. Prin urmare, analizăm și actualizăm programa de studii la fiecare 6 luni.

Profesori cu experință

Trainerii STEP IT Academy sunt specialiști activi în domeniul IT cu o experiență de cel puțin 5 ani. Pe durata cursului, studenții obțin informații actuale bazate pe activități practice inspirate din situații reale.

Atmosferă prietenoasă

Am creat un mediu unde puteți învăța având parte de o atmosferă plăcută. Sălile de clasă sunt confortabile și sunt dotate cu echipament de ultimă generație.

Cui ne adresăm

Cui ne adresăm

Elevi și absolvenți

ei vor primi prima profesie, fără a amâna pentru mai târziu visul lor de a deveni un designer

Studenți

vor primi a doua specialitate în paralel cu educația universitară

Reprezentanți ai altor profesii

care nu sunt mulțumiți de perspectivele de carieră și financiare actuale, vor putea să se recalifice pe designerul grafic și să construiască o carieră în industria IT

Toți doritorii să-și îmbunătățească calificarea IT

își sistematizează cunoștințele și obțin abilități de lucru solicitate în IT-ul modern

Programul de studii

Programul de studii

 • Redactorul grafic Adobe Photoshop
 • Redactorul grafic Adobe Illustrator
 • Bazele desenului
 • Istoria artelor
 • Fotografia digitala
 • Teoria designului
 • Identitate corporativa branding
 • Design publicitar
 • Bazele tipografie
 • Sistemul de editare Adobe InDesign
 • Prepress
 • Elaborarea proiectului final
Forme de studii

Forme de studii

Frecvența la zi

de la 2394 lei/lunar

Este potrivit pentru cei care sunt obișnuiți să primească cunoștințe și experiență în anturajul cu interese similare. Dacă aveți timp liber, iar studiile desinestătătoare sunt dificile pentru Dvs. atunci aceasta este forma de învățare care vi se potrivește. Grupuri mici - până la 16 persoane. La toate orele va fi prezent lectorul.

Română, Rusă

1 an

15-55 ani

De 3 ori pe săptămână. 2 perechi; 9:00-12:00 sau 18:00-21:00

Vei putea

După finalizarea cursului vei putea:

 • Realiza un ciclu complet pentru crearea unui stil de firmă
 • Elabora concepții pentru pregătirea guideline-urilor și brandbook-urilor, și stilisticii de firmă
 • Elabora machete pentru indicatoare, postere, panouri publicitare și alte tipuri de reclamă externă și internă
 • Elabora machete folosind mediul graficii bidimensionale, incluzând vizualizarea viitoarei produceri publicitare în mediul real
 • Realiza fotografierea profesională, incluzând post-prelucrarea și retușarea imaginilor
 • Elabora portrete, peisaje, macrofotografii, poze panoramice de calitate înaltă, să realizezi fotografierea de noapte și să creezi colaje fotografice
 • Elabora machete pentru ediții de tipar: ziare, reviste, cărți, producție publicitară poligrafică, incluzând prepress-ul
Exemple de lucrări

Exemple de lucrări ale absolvenților

Lucrări ale studenților la cursul Design Grafic

Designul unui joc. Crearea de caractere. Animație 3D, scene și multe altele!

La absolvire, studenții primesc o diplomă recunoscută internațional de la Step IT Academy

precum și alte certificări obținute pe parcurs de la companiile partenere

Cum au loc studiile la STEP IT

Studiile la STEP IT se bazează pe un algoritm clar. La începutul cursurilor obțineți cunoștințe. Folosind aceste cunoștințe în practică și în temele de acasă, se dezvoltă abilitățile. Aplicând în mod repetat abilitățile noi, rezolvând exemple, sarcini, teme, antrenați aceste abilități. Atunci când abilitățile unui student sunt îndreptate spre realizarea unor proiecte reale, prezentarea lucrărilor de curs și de diplomă, a sarcinilor orientate spre business, participarea la concursuri și hackathon-uri, se naște competența. Angajatorul nu are nevoie de cunoștințele dvs. Are nevoie de competență în rezolvarea sarcinilor și a proceselor de muncă.

Gamificarea procesului de studii

Am elaborat o platformă educațională inovatoare, astfel încât studiile la STEP IT să fie eficiente și interesante. Jurnalul electronic MyStat este un sistem care permite elevului  să-și vadă în timp real notele, temele pentru acasă și examenele, și să aibă acces non-stop la materialele de studiu. Pentru succesele în studiI și disciplină, studenții primesc criptomoneda intern-STEPCoin. Cu criptomoneda acumulată puteți cumpăra în magazinul Academiei, puteți cumpăra în magazinul intern căști, mouse, tastaturi, stick-uri flash, spinnere, stick-uri selfie, tricouri și alte lucruri utile.

Procesul de studii la STEP IT Academy, este format în așa mod, încât studenții noștri obțin maxim cunoștințe de specialitate. Noi nu avem examene în scris sau teste pentru memorizare. Sunt doar teste pentru autoevaluare. La susținerea proiectelor de diplomă sunt prezenți reprezentanți ai companiilor IT, ceea ce oferă posibilitatea unui student sârguincios să primească o ofertă bună de muncă.

Design Interior
15 - 55 ani
Game Development
15 - 55 ani
Solicitați un apel

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale