STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Noi suntem siguri că oricine poate deveni specialist IT. Pentru a atinge acest obiectiv, aveți nevoie de dorință, motivație și disciplină. De restul ne ocupăm noi.

Noi am dezvoltat un program de studii complex, bazat pe practică, care te poate ajuta să devii specialist IT.

STEP IT Academy activează în domeniul educației IT din 1999. Știm ce studii sunt necesare pentru o carieră de succes în IT și colaborăm cu cele mai mari companii din domeniu. Metodele de predare și abordarea orientată spre practică, vă ajută să ajungeți unul dintre cei mai buni specialiști de pe piața IT.

Eficacitatea cursului "Reţele şi Securitate Cibernetică" este confirmată de mii de absolvenți STEP, care au devenit ingineri calificați în cele mai mari companii IT în 36 de țări ale lumii.

Valori

Actualitate, profesionalism, responsabilitate față de studenți

Studiile la STEP IT Academy se bazează pe trei componente esențiale pentru învățare eficientă:

Program actual

Cunoștințele și abilitățile pe care studenții noștri le obțin, trebuie să corespundă cerințelor angajatorilor de astăzi și celor din viitor. Prin urmare, noi analizăm și actualizăm programul cursurilor la fiecare 6 luni.

Lectori-practicieni

Lectorii STEP IT Academy - specialiști din domeniul IT cu o experiență de cel puțin 5 ani. În cadrul studiilor, studenții primesc doar cunoștințe actuale din practica reală.

Atmosferă prietenoasă

Am creat un mediu unde lectorii și studenții comunică de la egal la egal într-o atmosferă plăcută. Sălile de clasă sunt confortabile și dotate cu echipament modern și software licențiat.

Pentru cine

Cui ne adresăm

Elevi și absolvenți

obțin prima profesie, fără a amâna visul de a deveni inginer de rețea

Studenți

însușesc a doua specialitate în paralel cu studiile universitare

Reprezentanții altor profesii

Cei care nu sunt mulțumiți de cariera lor profesională și de perspectivele financiare pot să se recalifice ca specialiști de rețea și securitate cibernetică și să-și construiască o carieră în industria IT

Toți doritorii de a-și îmbunătăți
calificarea în IT

sistematizează cunoștințele și vor dobândi abilități practice, solicitate în domeniul IT

Posibilități
Posibilități

Timp de 2 ani studenții STEP IT Academy vor primi

Maxim lecții practice

Procesul de studii la STEP se bazează pe aplicarea în practică a tuturor cunoștințelor dobândite. Nu avem lecții plictisitoare, studenții noștri nu scriu conspecte. Toate materialele necesare pentru studii sunt disponibile în format electronic. Studentul le poate accesa din orice loc accesibil pentru el și în orice moment.

Portofoliu gata
elaborat

Studenții Academiei realizează doar proiecte interesante, după ultimele tendințe din domeniul IT, cât și a solicitărilor actuale ale angajatorilor. Proiectele elaborate vor alcătui portofoliul studentului, cu care poate sigur merge la un interviu de angajare.

Suport în angajarea ulterioară din domeniul IT

Reprezentanții companiilor de top din domeniul IT sunt prezenți la apărarea proiectelor de curs și de absolvire, precum și în juriu la concursuri IT prestigioase, speakeri la conferințe, toate organizate de către STEP. Cei mai talentați studenți pot fi recrutați încă din timpul studiilor la Academie.

De ce programul nu durează doar 3 luni?

Majoritatea cursurilor în IT de pe piață promit să transforme un începător într-un specialist în doar 3-4 luni. Aceasta nu este decât o minciună și o interpretare lipsită de competență. Într-un timp atât de scurt, se poate învăța ceva superficial, dar nu pot fi obținute abilități practice competente. După astfel de cursuri, studenții vor putea să îndeplinească sarcini minore iar salariul va fi unul mic. Pentru a trece la un nivel mai avansat, ei trebuie să-și continue studiile pe cont propriu. După 10 ani, astfel de specialiști regretă că nu au obținut cunoștințe fundamentale de la începutul carierei. Cursul "Rețele și Securitate Cibernetică" include tot ce trebuie să știe un profesionist, nu conține lucruri inutile. Studiile la STEP IT Academy durează 2 ani, adică 4 semestre. Noi suntem siguri că anume această durată este optimă pentru a deveni un adevărat specialist în domeniu.

Program
Program

Programul de studiu

Programul se bazează pe cerințele reale ale pieței IT. Lectorii noștri lucrează în permanență la îmbunătățirea și actualizarea acestuia, astfel încât absolvenții STEP IT Academy să poată face față oricărui interviu.

 • Bazele teoriei algoritmilor și structurilor de date
 • Programare procedurală folosind limbajul C
 • Programare sisteme (fluxuri, procese, primitive de sincronizare, interprocesare) programare în rețea (prize, mecanisme sincrone și asincrone de schimb de date, protocoale)
 • Hardware pentru stații de lucru și laptop-uri
 • LAN switching, protocoale, vpn, rețele virtuale
 • Proiectare, instalare și diagnoza sistemelor de cablare structurată
 • IP Routing
 • Protocoale de aplicație și servicii stack TCP / IP
 • Administrarea Windows 10. Instalarea, actualizarea, migrarea, controlul accesului la resurse. Configurarea securității
 • Administrarea Windows Server 2012/2016. Servicii de rețea, virtualizare, servicii terminale, politici de grup. Active Directory
 • Administrarea Microsoft SQL Server 2014. Crearea bazelor de date, SQL, backup și recuperare, model de securitate, replicarea
 • Administrarea sistemului Linux. Instalare, sisteme de fișiere, dispozitive, gestionarea utilizatorilor, gestionarea drepturilor de acces, scripting
 • Administrarea rețelei Linux. Servere web, de mail și de fișiere. Echilibrare și monitorizare
 • Securitatea rețelelor și sistemelor informatice. Criptografia, autentificarea, autorizarea, cercetarea sistemelor, ids/ips, filtrele de pachete
 • IT Essentials. PC hardware și software - Curs autorizat de Cisco Networking Academy
 • Tehnologii cloud: VMWare, servicii web Amazon, Google Cloud Services, Microsoft Azure
 • DevOps: setul instrumentelor de bază
 • Python pentru administrarea reţelelor de calculatoare
 • CCNA R&S. Routing and Switching. Essentials
 • CCNA R&S. Routing and Switching. Scaling Networks
 • CCNA R&S. Routing and Switching. Connecting Networks
 • CCNA Security
Descărcați programul de studii
Vei putea

La sfârșitul cursului veți putea:

 1. Proiecta, instala și certifica un sistem de cablare structurat.
 2. Proiecta și construi o rețea locală de orice complexitate utilizând echipamente moderne active.
 3. Crea o rețea corporațională utilizând tehnologii globale bazate pe protocolul IP
 4. Conecta rețeaua corporațională la Internet, asigurând în același timp nivelul necesar de securitate.
 5. Proiecta și implementa politici complexe de securitate în rețea.
 6. Realiza desfășurarea și suportul serviciilor de rețea necesare, veți asigura accesul sigur și eficient la resursele de rețea.
 7. Administra sisteme moderne de operare tip server și echipamente active de rețea.
 8. Gestiona funcționarea rețelelor mari de complexitate sporită.
 9. Diagnostica și înlătura diverse probleme sau defecțiuni de rețea.
Află mai multe
Forme de studii

Forme de studii

Frecvența la zi

de la 2250 lei/lunar

Este potrivit pentru cei care sunt obișnuiți să primească cunoștințe și experiență în anturajul cu interese similare. Dacă aveți timp liber, iar studiile desinestătătoare sunt dificile pentru Dvs. atunci aceasta este forma de învățare care vi se potrivește. Grupuri mici - până la 16 persoane. La toate orele va fi prezent lectorul.

Rusă

2 ani

15-55 ani

De 3 ori pe săptămână/2 perechi; 18:00 - 21:00

Testare Software (QA)
15 - 55 ani
Elaborare Software
15 - 55 ani

Cum au loc studiile la STEP IT

Studiile la STEP IT se bazează pe un algoritm clar. La începutul cursurilor obțineți cunoștințe. Folosind aceste cunoștințe în practică și în temele de acasă, se dezvoltă abilitățile. Aplicând în mod repetat abilitățile noi, rezolvând exemple, sarcini, teme, antrenați aceste abilități. Atunci când abilitățile unui student sunt îndreptate spre realizarea unor proiecte reale, prezentarea lucrărilor de curs și de diplomă, a sarcinilor orientate spre business, participarea la concursuri și hackathon-uri, se naște competența. Angajatorul nu are nevoie de cunoștințele dvs. Are nevoie de competență în rezolvarea sarcinilor și a proceselor de muncă.

Gamificarea procesului de studii

Am elavorat o platformă educațională inovatoare, astfel încât studiile la STEP IT să fie eficientă și interesantă. Jurnalul electronic MyStat este un sistem care permite elevului  să-și vadă în timp real notele, temele pentru acasă și examenele, și să aibă acces non-stop la materialele de studiu. Pentru succesele în studiI și disciplina, studenții primesc criptomoneda intern-STEPCoin. Pentru criptomoneda acumulată în magazinul intern al Academiei, puteți cumpăra în magazinul intern căști, mouse, tastaturi, stick-uri flash, spinnere, stick-uri selfie, tricouri și alte lucruri utile.

Cum se petrec studiile

Cum se petrec studiile

Studiile la STEP IT Academy Moldova sunt organizate astfel încât studentul să se poată aprofunda maximal în specialitatea sa.
Nu avem examene în scris și teste de memorie.
Doar teste intermediare pentru autoexaminarea asimilării subiectului. La
apărarea proiectelor de diplomă sunt prezenți specialiști din companiile IT,
iar studentul sârguincios își poate găsi imediat un loc de muncă bine plătit.

La absolvire, studenții primesc o diplomă recunoscută internațional de la Step IT Academy

precum și alte certificări obținute pe parcurs de la companiile partenere

Absolvenții noștri lucrează

Companiile unde lucrează absolvenții STEP IT Academy

Solicitați un apel
Studii Online
Cursurile nu se suspendă. Trecem în #online cu toate programele STEP IT :)

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale