STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Eduard Khudaiberdin

Amazon.com: Software Development Engineer

Absolventul cursului:

Elaborare Software

În ce organizație activați?

Sunt cu Amazon de un an și jumătate și locuiesc în Austin, Texas, SUA. Înainte de asta, am lucrat doi ani în Canada, în Vancouver, în aceeași companie, dar la un alt proiect.

Titlul meu oficial este Software Development Engineer II. Amazon are o structură ușor diferită față de majoritatea companiilor din Ucraina și Europa.

Ce sarcini îndepliniți?

Sarcinile mele principale sunt standarde pentru un dezvoltator full stack: proiectare, dezvoltare, testare, integrare, analiză, suport. Desigur, la Amazon, stiva de tehnologie constă în principal din produse AWS precum DynamoDb, SQS, SNS, Lambda, Fargate, Redshift, S3 etc.

Fac parte din Last Mile. Suntem angajati in produse legate de livrarea coletelor de la statie la usa. Un astfel de produs se numește Amazon Flex, care este un fel ca Uber pentru livrarea pachetelor de la Amazon. Sarcinile mele includ în principal sistemele responsabile de stabilirea prețurilor pentru această aplicație.

Care este cel mai provocator și de succes proiect de care ești mândru?

Ceea ce lucrez acum mi se pare cel mai interesant. Avem sute de mii de utilizatori și numărul acestora este în continuă creștere. Toate sistemele ar trebui să fie cât mai fiabile și extinse posibil. Scopul nostru principal este să oferim un preț suficient de mare pentru a motiva șoferii de livrare să preia comenzi, minimizând în același timp costurile Amazon. Acest echilibru se realizează, printre altele, prin învățarea automată pentru a prezice un preț corect.

La ce proiecte ai participat?

Dintre cele disponibile public, Network Traffic Analyzer (NTA) este destul de faimos printre administratorii de rețele vestice https://www.solarwinds.com/netflow-traffic-analyzer

Am lucrat la acest produs când locuiam în Cehia, unde m-am mutat la invitația SolarWinds. A fost un an și jumătate interesant până când Amazon m-a invitat la Vancouver. Acolo am lucrat la diverse proiecte legate de catalogarea produselor listate pe site-ul Amazon.

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

Profesorul meu de programare de la STEP, Dmitry Barabash, mi-a stârnit interesul pentru subiect și m-a învățat elementele de bază. Aceste cunoștințe mi-au fost, fără îndoială, utile când am căutat primul meu loc de muncă. În plus, STEP m-a învățat elementele de bază ale administrării și proiectării sistemului, ceea ce mi-a fost util de mai multe ori mai târziu.

Am cunoscut oameni interesanți și am învățat multe. Nici nu știu ce m-aș face acum dacă nu aș fi plecat să studiez la STEP cu mulți ani în urmă.

Ce sfaturi le puteți da studenților care în prezent studiază la STEP IT Academy?

Ca cuvânt de despărțire, vă pot sfătui următoarele:

1. Învață algoritmii – aceștia vor ajuta la dezvoltarea gândirii logice și la înțelegerea modului în care funcționează totul;

2. Învață limba engleză – te va ajuta să găsești un loc de muncă bun, să comunici cu clienții, să studiezi mai departe;

3. Citiți documentația - se pot scrie o mulțime de lucruri utile în ea :)

Și, în sfârșit, vreau să împărtășesc 3 din cele 10 așa-numite „principii de conducere” încorporate în cultura corporativă Amazon, care, după părerea mea, sunt cele mai utile pentru dezvoltatorii începători:

- Învață și fii curios

- Scufundă-te adânc

-Insistă asupra celor mai înalte standarde

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate