STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Istoriile absolvenților noștri

Andrian Moisei

Endava

Specializare: Testare Software QA

Pe studenții academiei, i-aș sfătui să aibă cât mai mult curaj și să adreseze cât mai multe întrebări în cadrul orelor, iar în afara academiei să caute cât mai multă informație adăugătoare și să lucreze desinestătător.

Cravțov Liliana

Try My Games

Specializare: Game Development

Tinerii proaspăt veniți la STEP ar trebui să fie pregatiți de multă muncă dincolo de orele din academie- orice profesie în IT presupune în primul rând exploarare și practică continuă, parțial și în domeniile afiliate celui ales, dat fiind faptul că tehnologiile avansate sunt adesea interdependente. În rest, mult curaj și perseverență le doresc, pot să îi asigur că venirea la STEP este o hotărâre bună.

Andrei Cravțov

TryMyGames

Specializare: Game Development

În mod constant să învețe și să nu se oprească la jumate de drum. Este dificil, dar cel mai important lucru este să continuăm să învățăm ceva nou în fiecare zi.

Alexandru Lașco

Endava

Specializare: Testare Software QA

Pe studenții i-aș sfătui să se străduie să fie prezenți la fiecare lecție, deoarece toate temele sunt strâns legate între ele, iar dacă nu lipsești de la o lecție, riști să nu mai prinzi firul următoarelor ore.

Cristin Ciocoi

Optimum Web

Specializare: Elaborare Software

Nu vă grăbiți, concentrați-vă pe dezvoltarea de sine, și atingeți-vă scopurile propuse, auto-educația este foarte importantă. Asigurați-vă că nu vă este frică să schimbați ceva în viața voastră și ieșiți din zona de confort, orice ar fi, nu renunțați.  Încercați să mergeți la diferite interviuri, chiar dacă credeți că nu aveți suficiente cunoștințe. În cazul meu, compania a fost gata să ia un dezvoltator Junior-a și să-l antreneze pe partea de back-end, așa că din propria experiență vă îndemn să nu vă fie frică de noi schimbări și să încercați, să evoluați.

Potîngă Leonid

Indrivo

Specializare: Elaborare Software

Sfatul meu pentru noii studenți este să nu se limiteze doar la cunoștințele și sarcinile date de profesor, ci să-și folosească imaginația și să-și inventeze singuri sarcini, obstacole pe care mai apoi să le depășească.

Marcel Musteață

Endava

Specializare: Testare Software QA

Le doresc studenților mai multă perseverență și dedicație. Munca de zi cu zi aduce rezultate remarcabile.

Maria Panfil

Companie Germană

Specializare: Design Interior

Dacă într-adevăr simțiți că asta este vocația voastră, atunci indiferent de obstacole mergeți înainte. Cu efort și multă dăruire poți ajunge spre succes!

Solicitați un apel

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale