STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Istoriile absolvenților noștri

Andrian Moisei

Endava

Specializare: Testare Software QA

Pe studenții academiei, i-aș sfătui să aibă cât mai mult curaj și să adreseze cât mai multe întrebări în cadrul orelor, iar în afara academiei să caute cât mai multă informație adăugătoare și să lucreze desinestătător.

Cravțov Liliana

Try My Games

Specializare: Game Development

Tinerii proaspăt veniți la STEP ar trebui să fie pregatiți de multă muncă dincolo de orele din academie- orice profesie în IT presupune în primul rând exploarare și practică continuă, parțial și în domeniile afiliate celui ales, dat fiind faptul că tehnologiile avansate sunt adesea interdependente. În rest, mult curaj și perseverență le doresc, pot să îi asigur că venirea la STEP este o hotărâre bună.

Andrei Cravțov

TryMyGames

Specializare: Game Development

În mod constant să învețe și să nu se oprească la jumate de drum. Este dificil, dar cel mai important lucru este să continuăm să învățăm ceva nou în fiecare zi.

Solicitați un apel
Tabără de iarnă
A început admiterea la Tabăra IT de iarnă pentru copiii 9-11 și 12-14 ani. Oferă-i copilului tău cea mai distractivă vacanță de iarnă!

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale