STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Dmytro Gorodnițkiy

Nord Security: Senior Engineer

Absolventul cursului:

Elaborare Software

În ce organizație activați?

 În prezent - Senior Engineer la Nord Security

Am activat în calitate de Software Engineer în Spotify în Stockholm

Este  un serviciu de muzică streaming disponibil în 66 de țări, cu o audiență de peste 250 de milioane de oameni

Ce sarcini îndepliniți?

Lucrez cu Android client principal serviciu, ofer suport altor echipe, particip la îmbunătățirea proceselor de lucru și al managementului echipei.

La ce proiecte ați participat?

Vezi: https://www.linkedin.com/in/dgorod/

În plus, am participat în echipe care au câștigat premii la Microsoft Imagine Cup. Cea mai mare realizare a fost semifinala mondială de la New York în 2011. Mentorii au fost profesorii Academiei: Alex Tumanov și Vyacheslav Kalashnikov.

Care este cel mai provocator și de succes proiect de care sunteți mândru?

Proiect studențesc – ​​acesta este cu siguranță proiect pentru Imagine Cup.

Proiect de serviciu – este jobul meu actual la Spotify  - companie de produse cu peste 4000 de angajați de peste 100 de naționalități și cu peste 250 de milioane de utilizatori de produse, care este complet diferit de outsource/out staff din Ucraina.

Ce rol a jucat în viață STEP IT Academy?

Cheie. Definiție.

Pe lângă faptul că primești o educație adecvată și abilități tehnice, STEP a jucat un rol imens în formarea valorilor și dezvoltarea comunicării. Cei mai minunați profesori: Alex Tumanov, Vyacheslav Kalașnikov, Elena Serbova, Maria Sokolova, Dmitri Barabash, Oleg Cherny, Dmitri Dzyuba, Ekaterina Pinchuk - fiecare dintre ei, prin exemplu personal, ne-au transformat nu numai în specialiști IT, ci și în adulți.

STEP m-a învățat să nu renunț. Nu toate proiectele au avut succes, nu toate competițiile au adus victorii. Dar fiecare participare a oferit o nouă experiență și, adesea, lecții de viață.

Ce sfaturi le puteți da studenților care în prezent studiază la STEP IT Academy?

După ce am finalizat Academia, am venit cu credo-ul meu de viață – Be a human, Be a dreamer  and keep walking.

Ceea ce înseamnă să fii Om responsabil, sociabil, cinstit cu sine și cu ceilalți. Amintiți-vă că cel mai important lucru în orice afacere sunt întotdeauna oamenii.

Înseamnă să fii un visător. Fii mereu puțin naiv. Stabiliți obiective de neatins. Pentru că ele sunt cele care ne mișcă înainte. Tot ceea ce este ușor de realizat nu duce la dezvoltare.

Înseamnă să continui mereu. Ieși din zona ta de confort. Nu ceda niciodată.

Înseamnă să știi când să renunți și să încerci din nou. Într-un mod diferit sau cu totul diferit.

Le doresc studenților STEP aspirații înalte, autorealizare și independență. Și învață engleza, bineînțeles! Dorință plictisitoare, dar fără engleză azi nu vei putea.

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate