STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Cursuri de instruire corporativă în domeniul IT pentru angajați.

Cu prezență fizică sau online.

STEP IT Academy oferă servicii profesionale de instruire corporativă: cursuri și traininguri IT pentru directori, manageri și toți angajații companiei.

Corporate courses

Obțineți specialiști
eficienți prin instruire corporativă

Investind în instruirea angajaților, obțineți:

benefits

Introducerea tehnologiilor noi în procesul de lucru

benefits

Creșterea profitului afacerii

benefits

Optimizarea controlului și managementului în afacere

benefits

Specialiști eficienți capabili să rezolve calitativ sarcinile de lucru

Instruirea corporativă este
destinată pentru
următoarele departamente:

Departamentul IT

Ca rezultat - îmbunătățirea competențelor angajaților în domeniul tehnologiilor noi și eficientizarea activității lor.

Departamentul de marketing și vânzări

Ca rezultat - dezvoltarea profesională și creșterea profitului afacerii.

Departamentul de finanțe

Ca rezultat - îmbunătățirea competențelor angajaților în domeniul IT pentru evaluarea și reducerea costurilor.

TOP-Management

Ca rezultat - aplicarea tehnologiilor noi în controlul și managementul afacerii.

Instruire corporativă la STEP IT Academy

Alegeți cursul potrivit pentru angajații Dvs.

Profesia

Programator

Studiile profesionale și dezvoltarea abilităților vor permite specialiștilor în marketing să crească profiturile afacerii Dvs.

Profesia

Dezvoltator Back-end

Cursul de Back-end este programarea server-side, care include lucrul cu bazele de date, configurarea logicii și funcționalității proceselor software și arhitectura client-server.

Profesia

Rețele și Securitate Cibernetică

Cursul vă învață cum să lucrați cu infrastructura IT: să administrați, să configurați și să întrețineți servere și site-uri web.

Profesia

Programator Java

Acest program de formare este conceput pentru a vă ajuta să stăpâniți unul dintre cele mai căutate limbaje de programare. Programul cursului este împărțit în cinci părți care acoperă în mod cuprinzător domeniul Java: de la lucrul cu sistemele de gestionare a bazelor de date și crearea de site-uri web până la dezvoltarea de scripturi client și soluții de servicii cu ajutorul implementării Java.

Profesia

Tester Software QA

Cursul Testare Software (QA) vă învăță cum să găsiți erori în funcționarea site-urilor și aplicațiilor și să asigurați calitatea produsului și a proceselor acestuia. În timpul studiilor, vă vom arăta cum să susțineți munca serverelor cu solicitare ridicată, cum să asigurați funcționarea neîntreruptă a sistemelor indiferent de solicitare și să optimizați costurile de afaceri.

Profesia

Programator C++

Studiem elementele de bază ale C++, rezolvăm probleme de orice complexitate într-unul dintre cele mai puternice limbaje de programare și consolidăm cunoștințele de bază cu privire la algoritmi și OLP.

Profesia

Designer web

Vă învățăm cum să planificați și să creați întregul aspect vizual al site-ului: designul, structura paginii web, interfața utilizatorului, navigarea ușoară, alegerea combinațiilor perfecte de culori, fonturi, imagini, animații și alte elemente grafice.

Curs

Motion design

Vă vom învăța de la zero cum să creați grafică publicitară, machete de site-uri web și animații pentru proiecte video.

Curs

Limba engleză (Nou!)

Dezvoltați cunoștințele de limba engleză și practicile de comunicare ale personalului Dvs. pentru a îmbunătăți performanța afacerii Dvs. pe plan internațional. Concentrați-vă pe corespondență și pe practica de exprimare orală, folosind terminologia de specialitate din domeniul Dvs. de activitate.

Creăm programe
individuale la cererea companiei

STEP IT Academy va crea un curs personalizat în funcție de:

 • Particularitățile afacerii
 • Specificul cunoștințelor necesare
 • Graficul convenabil
 • Numărul de angajați
 • Formatul studiilor (cu prezență fizică sau online)

Valorile și abordările noastre
în instruirea corporativă

Valorile STEP IT Academy se bazează pe trei componente esențiale ale educației eficiente:

Program actual

Cunoștințele și aptitudinile dobândite de angajații Dvs. vor satisface cele mai actuale cerințe ale pieței, atât în prezent, cât și în viitor.

Lectori practicieni

Lectorii Step IT Academy sunt specialiști din companii IT de top, cu o experiență practică cel puțin de 5 ani. Angajații obțin toate cunoștințele necesare pentru a le implementa în practica reală a afacerii Dvs.

Mediu prietenos

Am creat un mediu special de instruire în care lectorii și angajații Dvs. comunică de la egal la egal, iar toate lecțiile sunt predate de un lector real. Chiar și online, nu folosim lecții înregistrate. Puteți oricând să puneți întrebări și să primiți răspunsuri și sprijin real.

Formatul și prețul studiilor

Cui i se adresează cursul de instruire corporativă?

 • managerilor
 • organizațiilor
 • angajaților companiilor
 • directorilor

Forme de instruire

Am creat un mediu special de instruire în care lectorii și angajații Dvs. comunică de la egal la egal, iar toate lecțiile sunt predate de un lector real. Chiar și online, nu folosim lecții înregistrate. Puteți oricând să puneți întrebări și să primiți răspunsuri și sprijin real.

Cum se desfășoară studiile

Toate detaliile despre ora, locul și frecvența orelor sunt negociate individual cu fiecare client, pentru a maximiza eficiența instruirii și în funcție de obiectivele și specificul fiecărei cereri individuale.

 • Grupurile sunt în medie de la 10 până la 20 de persoane.
 • Durata lecției - aproximativ 1,5 ore.

Costul

Costul instruirii corporative este calculat de managerul nostru, individual pentru fiecare client, după următorii parametri:

 • Numărul de ore a studiilor
 • Numărul de persoane în grup
 • Durata studiilor
 • Alți factori individuali

Lăsați o cerere pentru o consultație gratuită și managerul nostru va calcula pentru dvs. suma aproximativă de achitare în funcție de cerințele specifice ale companiei dvs. și va răspunde la toate întrebările aferente.

Diplomă obținută cu succes
la finalizarea
cursurilor de instruire profesională

La sfârșitul cursurilor de formare profesională, fiecare dintre angajații dumneavoastră primește o diplomă personalizată care confirmă dezvoltarea lor profesională și finalizarea cu succes a cursului.

Începe studiile

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate