STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

NOȚIUNI

Websitehttps://itstep.md, precum și toate subdomeniile utilizate.

Utilizator - toate persoanele care vizitează site-ul https://itstep.md și subdomeniile acestuia, folosesc servicii sau transmit informații către IT Academia STEP SRL.

Date personale – orice date despre Utilizator.

Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice acțiune desfășurată de IT Academia STEP SRL sau de un Furnizor de servicii autorizat în cadrul procesării Datelor cu caracter personal ale Utilizatorului.

Servicii – toate produsele sau serviciile gratuite și cu plată oferite de IT Academia STEP SRL pe site.

Compania - IT Academia STEP SRL, care este proprietarul legal al site-ului și prestează Servicii prin intermediul site-ului

Furnizor de servicii autorizat - este partener contractual al Companiei care prelucrează date cu caracter personal pentru a prezenta mai bine serviciile Companiei către Utilizator, pentru a afișa reclame și pentru o persoană care îndeplinește cerințele care decurg din lege. Furnizorul autorizat trebuie să respecte cerințele stabilite în Legea Republicii Moldova nr.133 din 07/08/2011 „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”.

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Această politică de confidențialitate descrie în detaliu ce informații colectează Compania despre Utilizator, cum sunt utilizate drepturile și opțiunile Utilizatorului.

Compania a creat această politică de confidențialitate pentru a-și demonstra angajamentul ferm față de confidențialitate și securitate. Politica de confidențialitate descrie modul în care Compania colectează date de la toți utilizatorii finali care utilizează serviciile online ale Site-ului, inclusiv cei care folosesc Serviciile fără cont și cei care achiziționează produse sau servicii.

Vă rugăm să citiți cu atenție Politica de confidențialitate a Companiei.

Prin vizitarea și utilizarea site-ului web, Utilizatorul este de acord că atât utilizarea, cât și eventualele dispute legate de confidențialitate sunt guvernate de această Politică de confidențialitate.

Pentru a ține pasul cu schimbările tehnologice și cu noile legi și reglementări, este posibil ca Compania să fie nevoită să modifice Politica de confidențialitate din când în când.

În acest caz, Compania va publica modificările pe Site și va actualiza data intrării în vigoare pentru a indica când au fost efectuate modificările.

Continuând să utilizeze site-ul web după efectuarea modificărilor, Utilizatorul este de acord cu Politica de confidențialitate în cea mai recentă versiune.

 

INTRODUCERE

Compania poate colecta și stoca informații personale și de altă natură pe care oamenii le furnizează în mod voluntar Companiei online sau când vizitează site-ul web al Companiei, cumpără servicii sau contactează Compania prin intermediul site-ului web.

Compania poate contacta prin intermediul Site-ului pe cei care au solicitat în mod special acest lucru, s-au abonat la buletine informative, au participat la evenimente sau au achiziționat servicii de la Companie.

Compania colectează informații personale atunci când utilizatorii se înregistrează și fac achiziții prin serviciile Site-ului și furnizorii de servicii autorizați ai Companiei. De obicei, aceste informații sunt un nume și o adresă de e-mail adăugate la o listă sau un nume, o adresă de e-mail și informații despre cardul de credit pentru achiziționarea de servicii. Toate aceste date ajung la Companie doar prin intermediul oamenilor care au accesat site-ul.

Compania folosește datele colectate într-o varietate de moduri, inclusiv pentru a personaliza funcțiile și publicitatea și pentru a trimite oferte prin e-mail.

În diverse scopuri și în cazurile descrise mai jos, Compania poate partaja informațiile primite și cu terți, cum ar fi furnizorii de servicii autorizați.

Cu excepția cazului în care o persoană a notificat Compania în conformitate cu procesul descris mai jos, Compania își rezervă dreptul de a utiliza și de a dezvălui terților toate datele pe care acea persoană le-a furnizat Companiei fie prin vizitarea site-ului web, fie în orice alt mod și pentru orice alt scop. Acest lucru ajută Compania și terții să trimită informații mai relevante despre produse și servicii.

Vă rugăm să rețineți că ori de câte ori o persoană postează în mod voluntar informații personale, cum ar fi pe cronologia rețelelor sociale, jurnalele online, e-mailurile sau portalurile de chat, aceste informații sunt vizibile, colectate și pot fi utilizate de alții decât Compania.

Compania nu poate fi făcută responsabilă pentru orice utilizare a acestor informații nesecurizate de către terți.

 

DATELE PERSONALE COLECTATE DE COMPANIE ȘI CUM SUNT UTILIZATE

Pe parcursul efectuării unei achiziții pe site-ul web, Compania solicită informații personale de la Utilizator, inclusiv numele, adresa de e-mail, adresa poștală, în cazul unei companii, numărul de telefon, informațiile de plată și numărul cardului de credit în cazul plății.

În cazul în care o achiziție se face pentru mai multe persoane în același timp, Compania le solicită numele și adresa de e-mail și poate solicita și informații suplimentare, incluse pentru a efectua o plată.

La abonarea la newsletter, Compania va cere numele Utilizatorului și adresa de e-mail.

Compania folosește aceste date și orice date furnizate în orice proces ulterior, în primul rând pentru a furniza informații Utilizatorilor produselor și serviciilor Companiei.

Compania nu dezvăluie, schimbă sau vinde datele pe care le deține către terți, cu excepția anumitor condiții descrise mai jos, caz în care Compania poate transfera datele către terț.

 

CE INFORMAȚII COLECTEAZĂ COMPANIA?

Compania colectează informații atunci când vizitați site-ul web, faceți o achiziție acolo, vă înscrieți pentru buletine informative, răspundeți la sondaje și participați la activități offline.

Compania colectează și stochează următoarele informații: nume, adresă de e-mail, adresa de facturare, informații despre cardul de credit (pentru rambursări), vârstă, sex, răspunsuri la sondaj, canal de înregistrare, data creării contului, data reînnoirii contului, adresa IP, marca temporală, tipul dispozitivului, sistem de operare, browser web, nume de utilizator, comportamentul utilizatorului, istoric de conectare, informații despre comandă, locație, informații despre contul de pe rețele sociale, fotografie, limbă, țară, ziua de naștere, e-mail, număr de telefon, înregistrări de apeluri, feedback (pentru acesta din urmă, Compania va cere permisiunea separată).

 

UTILIZAREA ȘI SCOPUL DATELOR PERSONALE

Compania colectează, stochează și gestionează datele personale pentru:

- a lucra, îmbunătăți și promova serviciile Dvs.;

- a comunica cu Utilizatorii dacă aceștia și-au exprimat dorința de a face acest lucru;

- a răspunde întrebărilor și scrisorilor primite de Companie (în acest caz, Compania nu va folosi adresa de răspuns în alte scopuri);

- a urmări și analiza tendințele, cum ar fi istoricul achizițiilor, rapoartele de vânzări, comportamentul site-ului web, clicurile și statisticile deschise prin e-mail;

- a promova produsele și serviciile prin email marketing, publicitate, direcționare pe Google și Facebook și alte rețele sociale;

- alte motive administrative și legale.

 

ACCES LA DATELE PERSONALE ÎN COMPANIE

Compania oferă acces la datele personale ale Utilizatorilor doar celor a căror sarcină este să furnizeze servicii și produse, să contacteze clienții și să răspundă solicitărilor acestora (inclusiv rambursări).

Angajaților relevanți ai Companiei sau membrilor echipei li se acordă acces la informații numai în măsura în care este necesar pentru îndeplinirea sarcinilor lor.

 

ACCES LA DATELE PERSONALE ÎN AFARA COMPANIEI

Compania folosește furnizori de servicii autorizați pentru a-și opera și dezvolta site-ul web și pentru a obține asistență cu anumite funcții (cum ar fi gestionarea plăților, redirecționarea e-mailului, administrarea sondajelor și campaniilor, găzduirea datelor, managementul marketingului și anumite operațiuni de asistență tehnică și clienți).

Compania ia măsuri pentru a se asigura că acești furnizori de servicii primesc acces la datele personale numai în măsura și în scopurile determinate de Companie, în mod confidențial și în conformitate cu regulile Legii Republicii Moldova nr. 133 din 07/08. /2011 „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”.

Compania folosește soluții terțe pentru marketing și analiza acestuia.

Aceste procese au loc pe platforme terțe, precum și în conturile companiei (de exemplu, Google Analytics). Prelucrarea datelor se realizează în conformitate cu reglementările privind protecția datelor.

 

REPREZENTANȚI AI AUTORITĂȚILOR

Societatea poate dezvălui date cu caracter personal, inclusiv conținutul corespondenței, către terți dacă consideră necesar și în conformitate cu legea, la solicitarea autorităților sau a auditorilor.

De asemenea, Compania poate dezvălui informații cu caracter personal dacă stabilim că acțiunile persoanei în cauză sunt contrare regulilor și principiilor publicate sau pentru a proteja drepturile, proprietatea, siguranța Companiei etc., precum și pentru a preveni frauda și actele rău intenționate.

 

MOTIVE PENTRU SALVAREA DATELOR PERSONALE

Compania reține anumite informații colectate în timp ce Utilizatorul este activ pe site-ul Companiei, precum și în unele cazuri când contul Utilizatorului este închis din următoarele motive:

- că Societatea nu mai contactează persoana care a cerut să nu facă acest lucru;

- pentru a înțelege mai bine traficul către Site-ul Companiei pentru a oferi tuturor Utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă;

- pentru a identifica și a preveni abuzul asupra site-ului Companiei, acțiunile ilegale îndreptate către site și încălcările condițiilor de utilizare a serviciilor Companiei;

- respectă legislația în vigoare, cerințele fiscale și contabile.

Dacă nu avem nici o nevoie legală sau comercială de a stoca datele utilizatorului, Compania le va șterge sau anonimiza.

 

DATE VIZIBILE PENTRU PĂRȚI TERȚI, DEALERI

Linkurile de înregistrare a evenimentelor sunt uneori asociate cu conturile furnizorilor de servicii autorizați. În acest caz, proprietarul link-ului are acces la informațiile care au fost introduse prin intermediul acestuia. Aceasta poate fi o adresă de e-mail, un nume, o adresă poștală sau orice altă informație solicitată. Compania nu este responsabilă pentru datele furnizate de clienți distribuitorilor.

 

ACHIZIȚII DE PE SITE-UL COMPANIEI

În cazul în care Utilizatorul achiziționează servicii de pe o pagină de site, Compania folosește datele introduse în timpul tranzacției doar pentru a finaliza achiziția.

Compania nu împărtășește aceste date cu alte părți.

Înainte de a efectua o achiziție pe site-ul Companiei, Utilizatorul trebuie să citească și să fie de acord cu termenii de utilizare, care sunt precizați clar pe site înainte de finalizarea achiziției.

 

COOKIE ȘI INSTRUMENTE DE URMĂRIRE

Compania folosește cookie-uri pe site-ul său web pentru a-l face mai ușor de utilizat.

Cookie-urile ajută Compania pentru:

- a stabili limba Utilizatorilor;

- a furniza informații de interes;

- a înțelege grupul țintă și modelele de trafic;

- a activa conectarea automată la acele părți ale site-ului web care necesită calitatea de membru.

Cookie-urile pot fi dezactivate: dacă transmiterea de informații relevante prin cookie-uri cauzează inconveniențe, Compania vă recomandă să dezactivați această funcție pe site-ul dvs. Acest lucru se poate face și în setările browserului dvs.

Vă rugăm să înțelegeți că dezactivarea cookie-urilor limitează funcționalitatea site-ului web pentru a oferi Utilizatorului cea mai bună experiență posibilă.

 

DIVULGARE CĂTRE PUBLICITĂȚI (FURNIZORII DE SERVICII AUTORIZAȚI), REȚELE SOCIALE

Deoarece Compania are propria pagină de socializare și Compania folosește, de asemenea, oportunitatea de a face publicitate pe acest canal de social media, Compania poate colecta mesaje și informații personale de la utilizatori și poate utiliza aceste informații în același mod ca și alte informații personale descrise în această Confidențialitate.

Prin partajarea informațiilor lor, oamenii sunt de acord că Compania colectează, stochează și folosește datele lor.

Compania aderă la restricțiile privind utilizarea datelor pe rețelele sociale.

Compania împărtășește orice informații pe care le colectează prin intermediul reclamelor pe rețelele sociale numai cu furnizorii de servicii autorizați.

Compania este responsabilă să se asigure că furnizorii noștri de servicii autorizați mențin securitatea și confidențialitatea tuturor informațiilor primite din publicitatea pe rețelele sociale.

Compania nu folosește datele colectate prin intermediul reclamelor pe rețelele sociale în alt scop decât pentru a agrega și a evalua în mod anonim eficacitatea și eficiența eforturilor de publicitate. Compania nu intenționează să identifice o anumită persoană, browser web sau dispozitiv folosind datele.

Compania nu distribuie informațiile obținute prin publicitate și campanii, inclusiv informații agregate anonime, rețelelor altor producători de publicitate sau oricăror altor furnizori de servicii în scopuri publicitare sau comerciale.

 

DISPOZIȚII GENERALE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Implementarea în conformitate cu Legea Republicii Moldova nr. 133 din 07.08.2011 „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal” în vederea protejării datelor cu caracter personal ale cetățenilor.

Toți rezidenții Republicii Moldova care vizitează site-ul Companiei au anumite drepturi cu privire la datele lor personale.

Compania răspunde tuturor solicitărilor și întrebărilor adresate către noi de către persoanele care doresc să își exercite drepturile respective.

Puteți contacta compania la [email protected]

 

DREPTURILE UTILIZATORULUI DE A REFUZA PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Acces la date personale, corectare, actualizare sau dorința de a șterge informații din baza de date.

În cazul în care Utilizatorul dorește ca datele sale din baza de date a Companiei să fie eliminate, el va pierde accesul la toate materialele Companiei la care a participat activ sau a achiziționat.

Obiecții la prelucrarea datelor personale, solicitarea la restricționare sau transfer.

Toți membrii listei de corespondență ai Companiei au dreptul de a renunța să primească publicitate sau alte tipuri de informații de la Companie în orice moment.

Pentru a face acest lucru, Utilizatorul poate face clic pe linkul „Dezabonare” de la sfârșitul fiecărui buletin informativ (dacă există).

De asemenea, vă puteți actualiza preferințele, răspunzând la orice e-mail (de știri) de la Companie sau trimițând un e-mail separat la [email protected]

Chiar dacă Compania a primit date cu caracter personal și le-a procesat cu acordul prealabil al persoanei, consimțământul poate fi retras în orice moment. Acest lucru nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de refuz sau utilizarea ulterioară a datelor dacă Compania este obligată legal să facă acest lucru.

Pentru a depune o plângere și a obține informații suplimentare despre utilizarea datelor, ar trebui să contactați autoritatea locală de protecție a datelor sau un specialist relevant.
 

PREZENTARE GENERALĂ A POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

Compania își rezervă dreptul de a revizui Politica de confidențialitate, termenii și alte politici în orice moment și în orice mod, actualizând ceea ce este prezentat aici.

 

ÎNTREBĂRI DESPRE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Dacă aveți întrebări despre politica de confidențialitate sau practicile descrise mai sus, vă rugăm să contactați compania la [email protected]

Condițiile de confidențialitate sunt valabile începând cu 10.11.2023

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate