STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Maria Panfil

Companie Germană:

Absolvent la specializarea:

La ce companie lucrați acum?

Activez deja de 1 an la o companie germană care lucrează pentru piața Europei.

Care este cel mai de succes proiect cu care Vă mândriți?

Deoarece sunt încă la început de cale în calitate de designer de interior, am realizat doar proiecte pentru compania în care activez, dar totul e înainte și știu cu siguranță că voi realiza multe proiecte interesante cu care mă voi mândri și vor ocupa un loc de frunte în portofoliul meu.
Câteva exemple de lucrări pe care le-am elaborat în cadrul studiilor, le puteți vizualiza accesând link-ul https://final.itstep.org/portfolio/details?idDigest=93&prefix=kish

Ce rol a jucat STEP în viața Dumneavoastră?

Mi-am realizat visul meu din copilărie. Aici am început să studiez un domeniu nou. Iar faptul că am devenit designer de interior mi-a schimbat viața în totalitate.

Ce sfaturi le puteți da studenților Academiei?

Dacă într-adevăr simțiți că asta este vocația voastră, atunci indiferent de obstacole mergeți înainte.
Cu efort și multă dăruire poți ajunge spre succes!