STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Cristin Ciocoi

Optimum Web:

Absolvent la specializarea:

Elaborare Software

La ce companie lucrați acum?

Am activat 3 ani ca dezvoltator front-end la compania Optimum Web. Acum am un interviu pentru o altă companie, vreau să-mi schimb job-ul.

Care este cel mai de succes proiect cu care Vă mândriți?

Unul dintre proiectele complexe la care am lucrat este Try Direct. 
Try Direct - companie de servicii web, iar proiectul a fost conceput pentru a automatiza procesul de implementare a aplicațiilor web pentru întreprinderi și profesioniștii din domeniul IT pe cele mai populare platforme de cloud, cum ar fi Amazon AWS, Google Cloud, Digital Ocean și chiar de bare-metal server. Un proiect prin care am realizat trecerea de la tehnologiile vechi la cele noi. Datorită studiilor și competențelor obținute în cadrul academiei STEP IT, am putut ajuta cu DevOps, Phyton și cu back-end.

Ce rol a jucat STEP în viața Dumneavoastră?

STEP IT m-a ajutat foarte mult în tot, în special în alegerea următorului meu pas spre domeniul programării și m-a făcut să mă determin ce aș vrea să devin după finisarea cursului. Datorită la STEP IT, am făcut clar diferența dintre front-end și back-end, am înțeles dezvoltarea aplicațiilor mobile, proiectarea șabloanelor și chiar scrierea corectă a CV-urilor și intervievarea. În cele din urmă am ales front-end, deși acum vreau deja să trec la back-end, deoarece am acumulat cunoștințele necesare în acest domeniu, iar acum vreau să lucrez mai mult la proiecte reale complexe.

Ce sfaturi le puteți da studenților Academiei?

Nu vă grăbiți, concentrați-vă pe dezvoltarea de sine, și atingeți-vă scopurile propuse, auto-educația este foarte importantă. Asigurați-vă că nu vă este frică să schimbați ceva în viața voastră și ieșiți din zona de confort, orice ar fi, nu renunțați. 
Încercați să mergeți la diferite interviuri, chiar dacă credeți că nu aveți suficiente cunoștințe. În cazul meu, compania a fost gata să ia un dezvoltator Junior-a și să-l antreneze pe partea de back-end, așa că din propria experiență vă îndemn să nu vă fie frică de noi schimbări și să încercați, să evoluați.