STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

ШАГ логотип

Microsoft vă poate aduce înapoi din morți ... ca chatbot

20.01.2021

452 vederi

Microsoft vă poate aduce înapoi din morți ... ca chatbot?

 

Microsoft a depus un brevet care deschide o oportunitate interesantă de a transformare digitală oamenii în chatbots.

 

În loc să utilizeze metoda obișnuită de predare a chatboturilor folosind conversații și materiale de la o gamă largă de utilizatori, sistemul va utiliza „date sociale”, cum ar fi „imagini, date vocale, mesaje pe rețelele sociale, e-mailuri [și] scrisori scrise” pentru a crea profilul persoanei.

 

„În anumite aspecte, pot fi disponibile date sociale (de exemplu, imagini, date vocale, postări pe rețelele sociale, e-mailuri, scrisori scrise etc.) despre o anumită persoană. Datele sociale pot fi folosite pentru a crea sau modifica un index special în subiectul personalității unei anumite persoane.” - Conform descrierii brevetului

 

Un chatbot poate chiar să sune ca o persoană reală. „În anumite aspecte, tipul de voce al unei anumite persoane poate fi generat folosind înregistrări și date audio asociate cu o anumită persoană”, scrie în brevetul.

 

Brevetul Microsoft nu acordă prea multă atenție întrebării cine ar putea fi vizați pentru unul dintre chatboturile sale, argumentând că subiectul ar putea fi mort sau viu. „O persoană specifică [pe care o reprezintă chatbot-ul] poate corespunde unei entități trecute sau prezente (sau unei versiuni a acesteia), de exemplu, un prieten, rudă, cunoștință, celebritate, personaj fictiv, figură istorică, entitate aleatorie. , etc. "

 

„Un model 2D / 3D al unei anumite persoane poate fi generat folosind imagini și / sau date video asociate cu o anumită persoană. ... O anumită persoană se poate potrivi și ea însăși (de exemplu, un utilizator care creează / instruiește un chatbot ", adaugă brevetul, ceea ce crește probabilitatea ca oamenii să își antreneze o versiune digitală înainte de a muri.

 

Brevetul se va concentra în principal pe comunicații virtuale și mesaje instantanee sau camere de chat, mai degrabă decât pe o versiune avansată tehnologic a învierii fizice, cum ar fi în unul din episodul serialului Black Mirror. Compania a solicitat tehnologia chatbot din aprilie 2017 și a fost aprobată și brevetată de agenție doar la 1 decembrie 2020.

 

Procesul va consta doar din patru pași, așa cum se arată în cererea de brevet Microsoft, care va începe prin aprobarea unei cereri pentru demografia și tiparul de comunicare al unei anumite persoane. Acesta va avea acces la datele sociale ale unei anumite persoane și va crea un „indice de personalitate” care îl învață pe chatbot să acționeze ca o persoană replicată.DESPRE AUTOR:

Step IT Academy

STEP IT Academy Moldova - Centru Autorizat de Testare Certiport

STEP IT Academy Moldova - Centru Autorizat de Testare Certiport, din anul 2018. Aici, oferim o gamă completă de servicii pentru certificare, având în vedere că înțelegem importanța obținerii certificărilor cu o valoare recunoscută la nivel global, profesionale pentru avansarea carierei sau a educației în domenii precum IT, designul grafic, design interior și multe altele.

STEP IT Academy Moldova - Centru Autorizat de Testare Certiport, din anul 2018. Aici, oferim o gamă completă de servicii pentru certificare, având în vedere că înțelegem importanța obținerii certificărilor cu o valoare recunoscută la nivel global, profesionale pentru avansarea carierei sau a educației în domenii precum IT, designul grafic, design interior și multe altele. În cadrul academiei vă putem oferi mai multe servicii. Acces la platforma GMetrix, care vă permite să vă exersați și să susțineți testele practice într-un mediu similar cu cel al examenului final. Aceasta vă ajută să vă familiarizați cu formatul examenelor și să vă creșteți încrederea în cunoștințele și aptitudinile dumneavoastră în momentul susținerii examenului final. Certificarea internațională Certiport. La noi puteți trece orice examen necesar pentru a obține certificarea. Pregătirea și certificarea Certi

ШАГ логотип

Filiale

Deschiderea filialei noi în orașul Bălți

Invităm toți copiii de 9-14 ani și părinții acestora la evenimentul de deschidere a noii filiale STEP IT Academy în orașul Bălți. Pe 10 Noiembrie, la orele 14:00, pe str. Alexandru Cel Bun, 1A, etajul 4!

STEP IT Academy Moldova este cea mai mare instituție internațională de învățământ de formare  în domeniul IT din Republica Moldova. Este una din cele peste 100 de filiale, amplasate în 21 de țări, așa ca: Ucraina, SUA, Brazilia, Elveția, Cehia, Polonia, România, etc. În Moldova, STEP IT Academy, activează din anul 2015 și este prima Academie internațională, care oferă studii IT profesionale pentru adulți de la 15 ani și pentru copii de 7-14 ani. La etapa actuală, instituția dispune de 4 filiale în orașul Chișinău, în sectoarele Botanica, Buiucani, Centru și Ciocana și una în orașul Comrat. În prezent, în cadrul STEP IT Academy Moldova, studiază peste 1500 de copii și adulți. Studiile din cadrul STEP IT Academy sunt create pentru a vă transforma interesele într-o profesie a viitorului, iar pentru copilul dumneavoastră, posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile logice, c

ШАГ логотип