Chișinău, bd. Decebal 139

IT Școala de vară în
IT Academia Copiilor

Petrece vacanța util!

IT ȘCOALA DE VARĂ CU SEJUR DE ZI
INVITĂ ȘCOLARII!

IT Școala de vară – reprezintă o vacanță petrecută util și distractiv, care oferă elevilor de la 9 până la 14 ani o călătorie fascinantă în lumea calculatoarelor.

E timpul vacanței de vară, vă propunem un program variat de master-class, ca vacanța copilului Dumneavoastră să fie cât mai interesantă și utilă.

În IT Școala de vară copiii își vor încerca abilitățile sale, ce țin de specialitățile IT, sub îndrumarea instructorilor și profesorilor cu experiență de la STEP IT Academy Moldova. Pe copii așteaptă săli confortabile cu calculatoare moderne, săli de conferințe și studiouri de design. Dăruiți copilului Dumneavoastră o lume de poveste a tehnologiilor informaționale!

Master class-urile
ai IT ȘCOLII DE VARĂ:

Grafică 3D

Copilul Dumneavoastră iubeşte să creeze şi să modeleze? Acum poate sa înveţe o aplicaţie tehnică de modelare 3D şi să creeze personajul său preferat.

Prezentări

Copilul Dumneavoastră este comunicabil şi energic? Aici va cunoaşte noi prieteni. Iar pentru a se cunoaşte mai bine vor avea posibilitatea să se prezinte prin intermediul unei prezentări multimedia 2D sau chiar 3D create de el însuşi.

QR-coduri

Învăţăm să creăm şi să citim QR-coduri. Se organizează jocuri-quest de descifrare a codurilor QR.

Art-Studio

Copilul Dumneavoastră va învăţa arta fotografiei şi să utilizeze redactori grafici populari pentru prelucrare imaginilor şi crearea colajelor.

Game Design

Copilul Dumneavoastră este pasionat de jocurile computaţionale? Aici el va învăța să creeze propriile jocuri în care se va juca împreună cu prietenii săi.

SUPERADMIN

Astăzi abilitatea de a utiliza efectiv un calculator este o necesitate! Copiii vor explora calculatorul din interior şi îl vor dezansambla şi ansambla de sinestătător, studiind componentele funcţionale ale acestuia.

De asemenea, copiii se vor încerca în calitate de piloţi, manipulând un Drone.

Magia site-urilor

Noile cunoştinţele trebuie demonstrate! Ce poate fi mai binevenit decât un site în reţeaua de Internet creat de tine însuţi? Copilul Dumneavoastră va cunoaşte cum să creeze şi să gestioneze conţinutul Internet-site-ului său.

ROBO-LAB

Visează, crează şi pune în viaţă! Laboratorul unde copiii modelează şi programează roboţi. Cercetează şi descoperă lumea captivantă a roboţilor.

CARE ROBOT ESTE MAI PUTERNIC ȘI AGER?

VOM AFLA PE CÂMPUL DE LUPTĂ!

Video blogging

Cine sunt videoblogerii? Cum să devii popular pe YouTube? La noi copiii vor afla răspunsurile la aceste și multe alte întrebări.

SCHIMBURILE IT ȘCOLII
DE VARĂ 2016

13.06 - 24.06

de la 10:00 până la 13:00 (zile de lucru)

Preț

1940 lei

27.06 - 8.07

de la 10:00 până la 13:00 (zile de lucru)

Preț

1940 lei

11.07 - 22.07

de la 10:00 până la 13:00 (zile de lucru)

Preț

1940 lei

25.07 - 5.08

de la 10:00 până la 13:00 (zile de lucru)

Preț

1940 lei

8.08 - 19.08

de la 10:00 până la 13:00 (zile de lucru)

Preț

1940 lei

Odihnă și cunoștințe noi!

În locul sarcinilor dificile ale procesului de studii, doar o odihnă plăcută plină de activități interesante și distractive. Programul IT Școlii de vară oferă oportunitate de a participa la o varietate de activității, ca urmare copilul să-și poată alege un nou hobby. Doar vacanța este timpul noilor experimente, căutării de expresii deosebite și descoperirii propriilor talente. Toate activitățile în IT Școala de vară se petrec în mod distractiv sub formă de traininguri, ateliere de creație, master-class-uri, jocuri de afacere, competiții.

Toate activitățile se petrec în STEP IT Academy Moldova.

IT Școala de vară – o vacanță petrecută util și plăcut!

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation