STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Potîngă Leonid

Indrivo:

Absolvent la specializarea:

Elaborare Software

La ce companie lucrați acum?

Activez în compania "Indrivo" ca programator a aplicațiilor web pe tehnologia .NET.

La ce proiecte ați participat?

Până în prezent am participat la trei proiecte destul de complexe, primul proiect ține de gestiunea proiectelor și a angajaților în cadrul companiei, al doilea proiect a fost pentru CEC ce reprezintă un registru a funcționarilor electorali, iar al treilea proiect este o aplicație ce va ușura căutarea unui loc de muncă, iar companiilor le va ușura căutarea noilor angajați.

Care este cel mai de succes proiect cu care Vă mândriți?

Proiectul cu care mă mândresc este cel de gestiune a proiectelor și angajaților în cadrul companiei, pentru că acesta a fost primul meu proiect la care am participat și pe care m-am format ca programator.

Ce rol a jucat STEP în viața Dumneavoastră?

STEP IT Academy a jucat rolul cel mai importat în drumul meu spre IT. Aici am acumulat cunoștințele de baza în domeniul programării, ceea ce este mega important pentru a-ți crea viitorul în IT.

Ce sfaturi le puteți da studenților Academiei?

Sfatul meu pentru noii studenți este să nu se limiteze doar la cunoștințele și sarcinile date de profesor, ci să-și folosească imaginația și să-și inventeze singuri sarcini, obstacole pe care mai apoi să le depășească.