STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Grebenic Alexei

Fondatorul companiei Shiftreset

Absolvent la specializarea:

Design Grafic

Fondatorul companiei Shiftreset

La ce companie lucrați acum?

Sunt fondatorul companiei Shiftreset
Când încă studiam la Academie, împreună cu colegii am deschis un studiou WEB, care funcționează cu succes pe piață până în prezent, în dezvoltarea și promovarea proiectelor e-commerce.

Care este cel mai de succes proiect cu care Vă mândriți?

OkayCMS, platformă pentru magazine online – este un proiect la care am lucrat timp de 2 ani și l-am vândut partenerului meu. Proiectul a primit investiții și dezvoltare ulterioară - https://okay-cms.com/

Ce rol a jucat STEP în viața Dumneavoastră?

Studierea în cadrul Academiei pentru mine a fost moment decisiv în viață. Aici am acumulat cunoștințe și am întâlnit viitorii parteneri cu care am construit o afacere de succes.

Ce sfaturi le puteți da studenților care studiază în prezent la Academie?

Dacă alegeți direcția de web-design, atunci v-aș sfătui să lucrați într-o specializare îngustă. De exemplu, magazin online pentru segmentul corporativ, dezvoltarea interfeței sau dezvoltarea site-urilor web. 

Solicitați un apel
Studii Online
Cursurile nu se suspendă. Trecem în #online cu toate programele STEP IT :)

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale