STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Dmitrii Gorodnytskyi

Inginer Android la Spotify, orașul Stockholm

Absolvent la specializarea:

Elaborare Software

Inginer Android la Spotify, orașul Stockholm

La ce companie lucrați acum??

În Spotify. Cine nu știe, acesta este o platforma de muzică streaming, disponibil în 66 de țări, cu o audiență de peste 250 de milioane de oameni.

Lucrez la serviciul Android, asigur asistență pentru alte echipe, particip la îmbunătățirea fluxurilor de lucru și a managementului.

La ce proiecte ați participat?

În LinkedIn este stocată informația:
https://www.linkedin.com/in/dgorod/

În plus, am participat în echipe care au câștigat premii la Microsoft Imagine Cup. Cea mai mare realizare a fost semifinală mondială de la New York în 2011. 

Care este cel mai de succes proiect cu care Vă mândriți?

Ca student - sunt cu siguranță proiectele pentru Imagine Cup.

Ca angajat - este jobul meu actual la Spotify. Lucrul într-o companie de produse cu peste 4000 de angajați, de peste 100 de naționalități, cu 250+ milioane de utilizatori de produse este complet diferit de cel de IT outsource/outstaff în Ucraina.

Ce rol a jucat STEP în viața Dumneavoastră?

Definitorie :)

Pe lângă obținerea studiilor și abilităților tehnice, STEP a jucat un rol imens în formarea de valori și în dezvoltarea comunicării.

STEP m-a învățat să nu renunț. Nu toate proiectele au avut succes, nu toate competițiile au adus victoria. Dar fiecare participare mi-a dat o experiență nouă și, adesea, lecții de viață.

Ce sfaturi le puteți da studenților care studiază în prezent la Academie?

STEP-ul mi-a format un credo în viață – Be a human. Be a dreamer. And keep walking. Responsabilitatea, sociabilitatea, sinceritatea cu sine și cu ceilalți. Amintiți-vă că principalul lucru în orice afacere sunt întotdeauna oamenii.

Le doresc studenților STEP aspirații înalte, autorealizare și independență. Și învățați engleza, desigur că! :D Un îndemn banal, dar fără engleză azi, posibilitățile sunt limitate ;)

Solicitați un apel
Studii Online
Cursurile nu se suspendă. Trecem în #online cu toate programele STEP IT :)

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale