STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Daria Krut

Product Designer la Facebook, orașul Seattle

Absolvent la specializarea:

Design Grafic

Product Designer la Facebook, orașul Seattle

La ce companie lucrați acum?

În prezent lucrez la Facebook Product Designer.

Ce sarcini îndepliniți?

Ca designer de produse (Product Designer), sunt implicată în toate aspectele legate de crearea de produse, de la generarea de idei pentru următoarea inovație a companiei, la susținerea lansării produsului. În poziția mea, îmi folosesc abilitățile și cunoștințele în domeniul product design, proiectarea UX, prototipare, testarea produsului cu utilizatorii și designul vizual (UI). 

La ce proiecte ați participat?

Am lucrat la Amazon timp de patru ani și jumătate. În această perioadă am lucrat la Kindle Newsstand (am îmbunătățit paginile de produse pentru revistă), Subscribe with Amazon (am reproiectat paginile de subscribe pe Amazon), Kindle Education (am elaborat designul UI/UX al cursurilor online în Economie și Biologie , de asemenea, a proiectat pagina de achiziționare angro a cărților electronice pe Amazon.) De asemenea, în ultimul an am devenit expert în design pentru persoanele cu dizabilități și sunt speaker la conferințe IT și predau cursul Accessibility UX в Amazon.

Cel mai mult la Amazon mi-a plăcut posibilitatea imlicării în diferite proiecte noi. În 2019, am realizat designul terminalului  Amazon Lockers pentru Festivalul de Muzică Coachella. A fost un proiect suplimentar pentru mine, așa cum îmi place să ilustrez în timpul liber. După finalizarea proiectului, compania Amazon mi-a cumpărat două bilete VIP pentru festival, mi-a plătit zborul și cazarea la hotel.

Acum aștept cu nerăbdare noi proiecte pentru Facebook. 

Mai multe informații despre mine pot fi găsite pe Linkedin.

Care este cel mai de succes proiect cu care Vă mândriți?

Cel mai mult mândresc de proiectul la care am lucrat la Kindle Education. În acel moment, studioul trebuia să elaboreze cursuri online pentru studenții în Economie și Biologie. Din păcate, din lipsa suficientă a resurselor de design, proiectul nu a putut fi elaborat. Aceasta a fost o ocazie grozavă, pentru mine, de a lucra la un produs uimitor, cu beneficii sociale ridicate, așa că am luat acest proiect pe lângă lucrul de bază. 

Sunt mândră de acest proiect, deoarece am oferit ajutor elevilor pentru pregătirea de examene. https://dariakrut.com/amazon-study-quiz-ux-design

Ce rol a jucat STEP în viața Dumneavoastră?

Decizia asupra unei profesii este destul de dificilă. 

STEP m-a ajutat să i-au decizia corectă, oferindu-mi oportunitatea de a încerca ceva nou, de a obține cunoștințele necesare. Concomitent cu studiile de la STEP, eram și studentă la o universitate de drept. Când am absolvit cursul, am lucrat și ca avocat și ca designer. Încercând ambele specialități pe parcursul anului, am realizat că mai mult mă regăsesc în design. Un avantaj al Academiei STEP, este și faptul că îi ajută pe studenți să-și dezvolte abilitățile conform cerințelor pieții muncii. Universitățile tradiționale nu se descurcă atât de bine la acest capitol.

Ce sfaturi le puteți da studenților care studiază în prezent la Academie?

Sfătuiesc studenții să lucreze cât mai mult practic. Nu așteptați să absolviți pentru a lua primele comenzi. Tocmai ai trecut modulul web-design? Perfect! Treci imediat la partea practică. În plus, dacă pe parcurs apare o întrebare, cine mai bine poate să-ți raspundă decât profesorul?

Practica este foarte importantă. Aceasta este o oportunitate de a elabora un portofoliu, de a consolida cunoștințele și de ce să nu câștigi bani în același timp? În internetul poți găsi clienți, iar platformele precum Upwork oferă o experiență excelentă de lucru la distanță, care poate fi ușor combinată cu studiile.

Solicitați un apel
Studii Online
Cursurile nu se suspendă. Trecem în #online cu toate programele STEP IT :)

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale