Ziua Ușilor Deschise la Junior STEP IT Academy – 25 ianuarie, ora 16:30

Chișinău, bd. Decebal 139

Ziua Ușilor Deschise la Junior STEP IT Academy – 25 ianuarie, ora 16:30

25 ianuarie
16:30
Intrarea
liberă
bd. Decebal 139

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2018/01/25 16:30

Ianuarie – un nou an a început și e o ocazie excelentă de a începe ceva nou! Copilul Dumneavoastră după sărbătorile de iarnă este plin de energie și cu siguranță gata să se avânte în noi aventuri! 

Noi știm cum să direcționăm această sete de aventură într-o activitate utilă, ce-i va asigura reușita la școală, și-l va ajuta să-și determine viitoarea profesie! 

Mulți părinți consideră că este încă devreme să încarci copiii cu activități suplimentare, în timp ce alții, dimpotrivă, au făcut deja un plan de acțiune și activ avansează în realizarea lui. Invităm pe toți părinții și copiii acestora să viziteze Junior STEP IT Academy în cadrul ZILEI UȘILOR DESCHISE.

Pe 25 ianuarie ora 16:30 vă vom prezenta programului nostru de studiu pentru copii de la 9 la 14 ani și explica de ce copiii sunt fericiți să învețe la STEP, iar părinților care deja totul au planificat, o să împărtășim metodele educaționale pe care le utilizăm.

Ce altceva?

  • Posibilitatea de a face cunoștință cu echipa – profesori tineri, energici, profesioniști în domeniul său, care vor povesti despre ce pot învăța copiii în academie;
  • Master-class-uri tematice unde copiii vor descoperi lumea Roboticii, Arduino, 3D printing-ului și Photoshop-ului și afla multe informații utile;
  • Consultații individuale pentru părinți și posibilitatea încheierii contractelor la preț special;
  • Și desigur, pe toți îi așteaptă o gustare delicioasă și o comunicare plăcută.

Junior STEP IT Academy – locul unde micii genii își descoperă potențialul și își realizează propriile idei. Ceea ce odată părea imposibil, astăzi poate fi creat și aplicat cu ușurință.

Ziua Ușilor Deschise – cea mai bună oportunitate de a face cunoștință cu Junior STEP IT Academy.

Vă așteptăm în incinta STEP IT Academy Moldova, or. Chișinău, bd. Decebal, 139, et.3, sala de conferințe.

Vă rugăm să confirmați prezența completând formularul de mai jos sau să vă înregistrați la tel. (înregistrarea disponibilă până la începutul evenimentului): +373 22 854680

Înregistrarea încheiată.

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation