Workshop gratuit ”Ghidul unui Designer Grafic” 19 Iunie, ora 18:00

Chișinău, bd. Decebal 139

Workshop gratuit ”Ghidul unui Designer Grafic” 19 Iunie, ora 18:00

19 iunie
18:00
Intrarea
liberă
bd. Decebal 139

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2019/06/19 18:00

Doriți să deveniți designer și să vă construiți o carieră de succes? Vă prezintă interes designul, dar nu știți cum să transformați acest hobby într-o profesie profitabilă? Nu ezitați, acum este momentul potrivit! 19 iunie ora 18:00 vă invităm la un workshop despre grafică și design unde veți afla secretele din acest domeniu și ghiduri pentru începători.

În prezent un designer bun este la mare căutare, iar designul grafic este un domeniu la care mulți visează. Cum credeți, este de ajuns să ai doar abilități creative pentru a deveni un designer? Dacă dorești să afli mai multe despre care sunt competențele cheie pe care ar trebui să le posede un designer, despre instrumentele importante de lucru ale acestuia, tendințele actuale din designul grafic, pașii care trebuie urmați pentru a deveni un designer căutat, toate acestea și multe altele veți afla în cadrul masterclass-ului “Ghidul designerului grafic”.

Vă invităm să aflați mai multe despre cea mai creativă profesie din IT de la specialiști din domeniu. Veți afla cum să deveniți designeri, făcând studii la specialitatea “Design Grafic ” în cadrul STEP IT Academy Moldova.

Programul master-class-ului:

  • Noţiunea de Design
  • Cine sunt designerii și de ce e cool să fii designer?
  • Avantajele și dezavantajele unui designer
  • 7 domenii de activitate de bază, disponibile pentru designeri
  • Domeniul de design și tipurile de designeri
  • Necesitatea și rolul portofoliului
  • Prezentarea cursului  «Design Grafic»
  • Posibilitatea de a încheia contractul pentru studii în Academie la prețuri speciale

Intrarea liberă.

Realitatea contemporană transpune aproape toate tipurile de artă în format digital, fapt ce permite elaborarea unor lucruri uimitoare: obiecte, interioare, personaje și multe altele. Design-ul de înaltă calitate presupune creativitate și profesionalism.

Noțiunea “Designer” este vastă și variată, de aceea ar trebui de analizat bine domeniile design-ului înainte de a face alegerea.

Datorită locurilor limitate, vă rugăm în mod deosebit să confirmați prezența completând formularul de mai jos sau să vă înregistrați la tel. (înregistrarea disponibilă până la începutul evenimentului): +373 22 854 680

Investiți în cunoștințele Dumneavoastră acum și construiți o carieră de succes în IT!

Vă așteptăm în incinta STEP IT Academy, bd. Decebal, 139, et.3.

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation