Întâlnire cu Vasili Braga, CEO «Game Factory». Cum să devii game developer? 1 martie, 18:30

Chișinău, bd. Decebal 139

Întâlnire cu Vasili Braga, CEO «Game Factory». Cum să devii game developer? 1 martie, 18:30

01 martie
18:30
Intrarea
liberă
bd. Decebal 139

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2018/03/01 18:30

Pentru toți cei interesați de la 15 la 55 ani! Cum să devii game developer? Ce specialiști sunt necesari astăzi în industria jocurilor? Ce trebuie să știi și să poți pentru a activa ca game developer?

Pe 1 martie, ora 18:30, la STEP IT Academy va avea loc un eveniment deosebit, întâlnirea cu Vasile Braga, CEO «Game Factory».

Cui va fi interesant la această întâlnire:

  • Tuturor celor care visează să construiască o carieră în domeniul dezvoltării jocurilor,
  • Start-up-urilor în domeniul dezvoltării jocurilor,
  • Programatori,
  • Designeri,
  • Analiști,
  • Testeri,
  • Manageri de proiecte.

Vasili Braga este unul dintre cei mai experimentați dezvoltatori de jocuri și manageri de proiecte din IT-industria din Moldova. Calificarea înaltă este confirmată de istoria sa de succes în dezvoltarea și promovarea game industriei. Vasili are experiență în game management, team building, procese de afaceri, dezvoltare de produse, managementul schimbării și managementul relațiilor cu clienții.

În cadrul întâlnirii, Vasile va vorbi despre specificul industriei jocurilor, care sunt cerințele pentru a deveni game developer, ce aptitudini și calități sunt necesare de dezvoltat pentru a deveni un specialist căutat de experți și a deveni parte a unei echipe de – game developeri, game designeri, programatori, testeri, supervizeri.

Vă așteptăm. Întâlnirea va fi utilă pentru oricine dorește să-și construiește o carieră în IT. De fapt, este un eveniment cadou pentru toți cei care visează să dezvolte jocuri și doresc să se dezvolte și să crească profesional.

De asemenea veți afla programul cursului „Game Development” și veți face excursie prin Academie.

Vă așteptăm în incinta STEP IT Academy Moldova, bd. Decebal, 139, et.3, sala 329.

Intrarea liberă.

Datorită locurilor limitate, vă rugăm în mod deosebit să confirmați prezența completând formularul de mai jos sau să vă înregistrați la tel. (înregistrarea disponibilă până la începutul evenimentului):
+373 22 854 680

Cursul „Game Development” îți va permite realizarea visului! Veți învăța cum să proiectați, concepeți, gestionați, creați animația și realitatea virtuală a unui joc pe platforma Unity.  A sosit timpul de a crea jocuri  care vor fi jucate de milioane!

Admiterea la cursul „Game Development” continuă! Au mai rămas câteva locuri în grupă!

Nu răta-ți șansa! Înscrieți-vă acum! Începutul studiilor – 5 marta 2018

Înregistrarea încheiată.

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation