Master-class gratuit „TESTARE SOFTWARE (QA) ca un început de carieră în IT” 9 iulie, ora 18:00!

Chișinău, bd. Decebal 139

Master-class gratuit „TESTARE SOFTWARE (QA) ca un început de carieră în IT” 9 iulie, ora 18:00!

09 iulie
18:00
Intrarea
liberă
bd. Decebal 139

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2018/07/09 18:00

Pentru toți cei interesați de la 15 la 55 ani! Deoarece în prezent sfera IT se dezvoltă foarte rapid și anume: dezvoltarea noilor aplicații, resurse, jocuri și platforme, este nevoie de specialiști, care să poată verifica sistemul sau structura creată pentru a asigura calitatea de succes a proiectelor.

Visați la o carieră de succes în industria IT? Doriți să știți cum în scurt timp să deveniți un bun tester QA? Atunci prezentarea noastră este pentru Dumneavoastră!

Cine sunt testeri QA? Ce este necesar pentru a deveni un tester? Căt de necesar este să cunosti un limbaj de programare? Veți afla despre cursul ”TESTARE SOFTWARE (QA)” din prezentarea Dlui Ion Grîu, Senior SoftwareTester și lector în cadrul STEP IT Academy Moldova.

Vom avea invitați speciali, reprezentanți din cea mai mare companie IT din Moldova – ENDAVA. Veți afla ce oportunități sunt și unde puteți activa imediat după finisarea studiilor? 

Cursul ”TESTARE SOFTWARE (QA)” special creat pentru toți cei care doresc să însușească în scurt timp o nouă profesie sau să se recalifice și să facă o carieră în IT.

Vă așteptăm în incinta STEP IT Academy Moldova, bd. Decebal, 139, et.3.

Intrarea liberă.

Datorită locurilor limitate, vă rugăm în mod deosebit să confirmați prezența completând formularul de mai jos sau să vă înregistrați la tel. (înregistrarea disponibilă până la începutul evenimentului):
+373 22 854 680

Înregistrarea încheiată.

09 iulie
18:00
Intrarea
liberă
bd. Decebal 139

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2018/07/09 18:00

Deja s-au înregistrat:

40

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation