S-a dat start admiterii pentru studii IT profesioniste

Chișinău, bd. Decebal 139

S-a dat start admiterii pentru studii IT profesioniste

14

Împreună în viitor! Investiți în cunoștințele Dumneavoastră acum și construiți o carieră de succes în IT!

STEP IT Academy Moldova oferă studii profesioniste în domeniul IT pentru studenții de diferite nivele de calificare și grupe de vârstă (de la 15 până la 55 ani) în trei cele mai solicitate direcții pe piața IT:

  1. Grafica computațională și Design
  2. Elaborare Software
  3. Rețele și securitatea cibernetică

Astăzi specialiștii în domeniul IT sunt cei mai solicitați, oferta de locuri de muncă este tot mai vastă, iar salariile sunt tot mai mari, și mai mult de atât, puteți lucra oriunde în lume, având diverse oportunități de creștere profesională. STEP IT Academy Moldova oferă posibilitatea să obțineți cunoștințe avansate și certificările necesare (certificate internaționale: Microsoft, Cisco, Autodesk) care vă vor ajuta să obțineți toate aceste beneficii.

STEP IT Academy Moldova este o instituție de învățământ internațională, specializată pe formare în domeniul IT, care are 35 filiale in 15 țări a lumii. Metodicile de instruire de autor sunt înalt apreciate în industria IT. Cadrele didactice sunt specialiști practici cu experiență în industria IT, iar colaborarea strânsă cu companiile IT ne oferă posibilitatea de a avea acces la materie practică și la cele mai noi tehnologii și produse software.

Deja mai mulți de 80 de mii de absolvenții ai academiei activează în așa companii de succes cum sunt: Microsoft, Cisco, HP, E-bay, IBM, Yandex, Provectus și în multe alte companii internaționale din 36 de țări ale lumii.

Nu ratați șansa! Înscrieți-vă acum!

Începutul studiilor: 23 mai.

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation