Eveniment gratuită „Principiile echilibrului în joc”, 19 februarie, ora 18:00

Chișinău, bd. Decebal 139

Eveniment gratuită „Principiile echilibrului în joc”, 19 februarie, ora 18:00

19 februarie
18:00
Intrarea
liberă
bd. Decebal 139

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2020/02/19 18:00

Dezvoltarea jocurilor este un domeniu din ce în ce mai promițător, care se bucură de o popularitate enormă. Pe zi ce trece, tot mai mulți tineri vor să devină game designeri sau game developeri. 

Crearea jocurilor este un proces complex de lucru în echipă. Pe lângă crearea, modelarea, animarea personajelor, a locației, subiectului, cromatica jocului, toate etapele de programare, un proces destul de important ce ține de eficacitatea jocului este echilibrul jocului. 
Prin echilibru se înțeleg metodele care permit ca jocul să fie resimțit fără nervi și resentimente față de dezvoltatori și ca gamerii să nu-și piardă interesul în procesul de joc.

Dacă vrei să devii un game-creator și să afli cât de important este ca jucătorii cu același nivel de calificare să aiba șanse egale de a câștiga, indiferent de stilul lor de joc, atunci te invităm la un eveniment de excepție „Principiile echilibrului în joc” la STEP IT Academy Moldova.

Speakerul nostru, lectorul cursului „Game Development”Olga Macarenco, game-designer din Chișinău, cu o experiență de peste 10 ani în industrie.

Cursul „Game Development” îți va permite realizarea visului! Vei învăța cum să proiectezi, concepi, gestionezi, creezi animația și realitatea virtuală a unui joc pe platforma Unity. 

Devino şi tu game-creator de top doar într-un an!
Admiterea la cursul „Game Development” continuă!

?Te așteptăm în incinta STEP IT Academy Moldova, bd. Decebal, 139, et.3, sala 329.
?Intrarea liberă.

Datorită locurilor limitate, vă rugăm în mod deosebit să confirmați prezența completând formularul de mai jos sau să vă înregistrați la tel. (înregistrarea disponibilă până la începutul evenimentului):
+373 22 854 680

Înregistrarea încheiată.

19 februarie
18:00
Intrarea
liberă
bd. Decebal 139

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2020/02/19 18:00

Deja s-au înregistrat:

9

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation