STEP IT Academy a primit Marele Premiu de la Cisco Networking Academy

Chișinău, bd. Decebal 139

STEP IT Academy a primit Marele Premiu de la Cisco Networking Academy

 

La data de 15 noiembrie, în Atena, a avut loc summit-ul internațional jubiliar al partenerilor Cisco Networking Academy. În cadrul întâlnirii anuale, au fost înmânate premii câștigatorilor concursului Cisco ASC Partner Rewards Program.

În acest an STEP IT Academy a primit 2 premii de la Cisco Networking Academy. Pe lângă Diploma ”Premier + Partner”, care a fost acordată pentru contribuția în succesul studenților și profesorilor, Academia a mai primit și premiul cel mare – Certificate of recognition Computer Academy Step as a Premier + Partner in the ASC Rewards Program.

STEP IT Academy a primit statut special ”Premier + Partner” – pentru acordarea serviciilor exemplare asociației Cisco Networking Academy, dar și pentru suportul generației viitoare de creatori, care vor decide problemele globale.

Compania Cisco System, lider mondial în domeniul tehnologiilor informaționale și transmiterea datelor, de 20 de ani contribuie la dezvoltarea sistemului educational în domeniul IT în întreaga lume. În cadrul Cisco Networking Academy, compania colaborează cu instituțiile de învățământ, care pregătesc specialiști în domeniul rețelisticii , construirii și întreținerii rețelei de calculatoare de orice complexitate și fiabilitate.

Cisco Networking Academy apreciază mult realizările STEP IT Academy, care a fost recunoscută ca cel mai bun centru de formare a instructurilor din Europa Centrală și de Est.

Studenții STEP IT Academy au posibilitatea gratuity să treacă testarea în cadrul Cisco Networking Academy și să obțină certificate de studii, care confirma nivelul înalt de calificare. Studenții și absolvenții primesc certificate CCNA, CCNA Security, IT Essentials și CCNP, care sunt inalt apreciate de angajatori din întreaga lume.

 

 

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation