Master-class gratuit: Minunile Photoshop-ului! Crearea posterului de vară! 28 iunie, 16:00

Chișinău, bd. Decebal 139

Master-class gratuit: Minunile Photoshop-ului! Crearea posterului de vară! 28 iunie, 16:00

28 iunie
16:00
Intrarea
liberă
bd. Decebal 139

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2019/06/28 16:00

Junior STEP IT Academy – locul unde micii genii își descoperă potențialul și își realizează propriile idei. Ceea ce odată părea imposibil, astăzi poate fi creat și aplicat cu ușurință.

Vă invităm pe DVS. și pe copiii Dumneavoastră cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani la master-classul gratuit: ”Minunile Photoshop-ului! Crearea posterului de vară!” Acest eveniment este o mare oportunitate de a vă petrece timpul efectiv, de a învăța ceva nou și, cel mai important, de a crea un poster tematic deosebită de vară. Petreceți timpul util și interesant la JUNIOR STEP IT Academy!

În doar o oră, copiii își vor crea propriul poster tematic de vară și vor învăța să:

  • Creeze un colaj
  • Utilizeze filtrele
  • Șteargă fragmente nedorite din imagini
  • Modifice fundalul imaginei
  • Utilizeze straturile
  • Vor crea propriul poster animat în format GIF

Doriți ca copilul dvs. să creeze felicitări dinamice și să-i uimească pe toți cu cunoștințele sale în Photoshop? Atunci, înregistrați-Vă acum pentru master-class-ul nostru gratuit!

Părinții vor putea, de asemenea, să afle lucruri noi:

Toți oaspeții vor primi bonusuri plăcute!
Intrare liberă.

Programele noastre de vară – reprezintă o vacanță petrecută util și distractiv, care oferă elevilor de la 8 până la 15 ani o călătorie fascinantă în lumea calculatoarelor. În afară de impresii și emoții extraordinare, copiii vor primi o mulțime de noi cunoștințe valoroase, care îi vor ajuta să-și descopere potențialul!

Ziua petrecută aici este plină de diverse activități practice. Copilul Dumneavoastră va pătrunde în lumea tehnologiilor informaționale, va face cunoștință cu cele mai recente inovații din domeniul IT și va încerca diferite roluri – de programator, creator de jocuri pe calculator, inginer, animator, designer sau chiar tester și regizor.

Te așteptăm cu prietenii și părinții la STEP IT Academy Moldova, bd. Decebal, 139, etajul 3.
Datorită locurilor limitate, vă rugăm în mod deosebit să confirmați prezența completând formularul de mai jos sau să vă înregistrați la tel. (înregistrarea disponibilă până la începutul evenimentului): +373 22 854 680

Înregistrarea încheiată.

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation