Continuă înscrierea la IT Școala de Vară! Din 8 august începe ultimul schimb! Grabiți-vă!

Chișinău, bd. Decebal 139

Continuă înscrierea la IT Școala de Vară! Din 8 august începe ultimul schimb! Grabiți-vă!

14

Invităm copiii de 9-14 ani la IT Școla de Vară să petreacă o vară de neuitat la STEP IT Academy Moldova! În afară de impresii și emoții extraordinare, copiii vor primi o mulțime de noi cunoștințe valoroase, care îi vor ajuta să-și descopere potențialul!

Zilele petrecute la IT Școala de Vară vor fi pline de activități variate și atractive – copiii vor pătrunde în lumea tehnologiilor IT și științelor calculatorului, vor face cunoștință cu cele mai recente inovații IT și vor încerca profesii IT, jucând diferite roluri de:

  • Programator – în cadrul „Laboratorului de programare” copiii vor învăța să creeze propriul său joc, să creeze și să gestioneze conţinutul propriului său site, să deschidă și să construiască un canal popular pe YouTube, de asemenea, vor explora calculatorul din interior și vor afla multe alte lucruri importante.
  • Inginer – în cadrul „Laboratorului de robototehnică” copiii vor învăța să modeleze și să programeze roboții. Vor participa la o adevărată luptă a roboților! A cărui robot este cel mai puternic? O să aflăm pe câmpul de luptă!
  • Designer – în cadrul ” Laboratorului de grafica și design” copiii vor învăța să lucreze cu 2D și 3D-grafică, să utilizeze redactorii grafici populari pentru prelucrarea imaginilor.

Probabil după o asemenea vacanță, petrecută atât de efectiv, copilul Dumneavoastră va avea un nou vis, care îl va face învingător.

Ușile IT Școlii de Vară sunt larg deschise pentru copii de la 9 la 14 ani, de la 10:00 până la 13:00 (zile de lucru).

Orarul schimbului 5: 08 august – 19 august

Pentru mai multe informații vizitați pagina IT Școlii de Vară sau contactați-ne la numărul de telefon: 022-854-680, 022-854-688

Grăbiți-vă și vă înscrie-ți! Numărul de locuri este limitat!

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation