STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Telefonul trebuie să fie în format
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

IT proiectul Educațional STEP IT Academiei Copiilor a cucerit Geneva

STEP IT Academy a participat la summit-ul WSIS Prizes 2017 la Geneva (Elveția). În cadrul evenimentului mondial IT-proiectul educațional „STEP IT Academia Copiilor“ a intrat în Top 5 IT-proiecte mondiale  la categoria „Dezvoltarea potențialului uman“, pentru care au votat 1,1 milioane de oameni din întreaga lume.

IT-proiectul educațional ”STEP IT Academia Copiilor” prezentat la summit a primit titlul de Campion în categoria „Dezvoltarea potențialului uman“. Ca urmare, în decursul următorului an, IT-proiectele Academiei vor primi sprijin din partea organizațiilor internaționale ITU, UNESCO, UNDP.

Această victorie demonstrează încă odată calitatea înaltă a IT-programului educațional. Pentru studenții STEP IT Academiei Copiilor este o oportunitate de a realiza proiecte în colaborare cu studenții din întreagă lume, astfel vor obține abilități de studii la distanță. Formatul ”Educație la distanță” reprezintă viitorul sistemului educațional pentru următorii 10-15 ani. Copiii sunt pregătiți pentru viitor, pe care îl vor putea crea singuri.

În cadrul summit-ului, de asemenea, a avut loc un concurs de fotografie WSIS Forum Photo Contest. Scopul concursului – dezvoltarea durabilă a lumii prin intermediul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor. Fotografiile Academiei noastre au ieșit finaliste în concursul foto WSIS Forum.

Premiile WSIS – o inițiativă globală de selectare și promovare a celor mai bune IT-proiecte și aplicații inovatoare din întreaga lume. Campionatul este organizat cu ajutorul Summit-ului Mondial privind Societatea Informațională, în colaborare cu UNESCO, UNDP și ITU.

Scopul Premiilor WSIS – de a oferi posibilitatea de a utiliza tehnologiile informaționale de către toți oamenii planetei.

World Summit on the Information Society (WSIS) – unul dintre cele mai mari evenimente globale dedicate IT-sferei. Această platformă – punctul de intersecție al guvernelor, organizațiilor internaționale, întreprinderilor și instituțiilor de învățământ. Suntem mândri de victoria noastră și pregătiți pentru noi provocări! STEP IT Academy nu doar pregătește copiii pentru viitor, ci creează viitorul împreună cu ei!

 http://www.itu.int/net4/wsis/prizes/2017/

Solicitați un apel

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate