IT Academy STEP cucerește piața SUA

Chișinău, bd. Decebal 139

IT Academy STEP cucerește piața SUA

Seattle-new-branch-ro (1)

IT Academy Step deschide un nou oficiu în Statele Unite ale Americii

La 30 noiembrie 2015, IT Academy Step a anunțat deschiderea a celei treizeci și cincea filială în orașul Seattle , SUA.

IT Academy Step a devenit prima instituție de învățământ din Ucraina care a deschis filiala sa în SUA. Oficiul Academiei se află în vecinătatea apropiată cu sediile astfel de giganți ca Microsoft, Google, Amazon și Expedia. Statele Unite ale Americii este considerat un paradis pentru programatori, deoarece salariul mediu lunar a unui IT-specialist este de 8000$, dar în pofida acestui fapt, IT-companiile americane nu au suficienți specialiști calificați.

Comentariul Directorului General al IT Academy Step:

Deschiderea filialei în Statele Unite ale Americii – nu este prima experiență a IT Academy STEP peste hotarele Ucrainei. La momentul actual sunt deschise 17 filiale internaționale în 14 țări din Europa, Asia și America de Sud. Absolvenții IT Academy Step activează în cele mai mari companii internaționale din toată lumea: Microsoft, IBM, Skype, Cisco, HP, Siemens, Amazone, etc.

Informație despre IT Academy Step:

IT Academy STEP activează din anul 1999, este o instituție de învățământ internațională, specializată pe formare în domeniul IT. Centru autorizat Microsoft, Cisco, Autodesk. La ziua de azi sunt deschise 35 filiale în 14 țări a lumii, în care studiază peste 20 mii de studenți.

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation