Află care sunt cele mai actuale programe de Internship și aplică acum!

Chișinău, bd. Decebal 139

Află care sunt cele mai actuale programe de Internship și aplică acum!

28 iunie
18:00
Intrarea
liberă
bd. Decebal 139

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2019/06/28 18:00

Eveniment organizat pentru toți cei care doresc să afle mai multe despre aplicarea pentru un internship în IT. La momentul actual, un internship reprezintă una din cele mai des folosite modalități prin care studenții sau proaspăt absolvenții sunt inițiați pe piața muncii.

Ce presupune Internship-ul? Un program de internship o modalitate excelentă pentru a căpăta experiența practică,, ea poate înseamna atât un start de succes în carieră, șansa de a cunoaște profesioniști din domeniu și de a interacționa cu oameni cu pasiuni comune. În plus, un stagiu poate fi utilizat pentru a crea o rețea profesională care poate ajuta cu scrisori de recomandare sau care poate conduce la oportunități viitoare de angajare. Companiile oferă internship-uri special pentru a pregăti tineri studenți sau absolvenți pentru posturile permanente din companie. Așadar, dacă le demonstrezi colegilor și superiorilor că ești un membru valoros al echipei, șansele să rămâi ulterior în companie sunt mult mai mari. Un internship bine ales este calea către jobul dorit.

 

Pentru acest eveniment avem oaspeți deosebiți, reprezentanți ai companiilor IT internaționale Indrivo și DAS Solutions care vin special la STEP IT Academy pentru a prezenta programul lor de Internship.

Nu ratați șansa unică să aflați pașii de aplicare într-un program de stagiu la cele mai mari companii IT din țară. Vă invităm să aflați noile oportunități și să primiți sfaturi utile direct de la angajatorii companiilor IT. Cu siguranță doriți să aveți o experiență practică de neuitat și să obțineți un job bine plătit!

 

Pentru studenții academiei: Pentru a participa la această prezentare gratuită, înscrieți-vă accesând link-ul: Internship Programme

Pentru cei care nu sunt studenți la STEP IT Academy dar sunt interesați de eveniment vă rugăm să completați formularul:

Înregistrarea încheiată. 

 

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation