Securitatea cibernetică și livrarea de aplicații: Roadshow-ul internațional F5 Networks va vizita Chișinăul 26 septembrie

Chișinău, bd. Decebal 139

Securitatea cibernetică și livrarea de aplicații: Roadshow-ul internațional F5 Networks va vizita Chișinăul 26 septembrie

26 septembrie
9:00 – 18:00
Intrarea
liberă
str. Mitropolit Varlaam nr. 77

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2019/09/26 09:00

Unul din liderii mondiali în dezvoltarea de hardware și software pentru rețelele de calculatoare, în special pentru rețelele de livrare de conținut, compania F5 Networks și grupul de firme Bakotech, vor organiza pe 26 septembrie, la Chișinău, conferința F5 Solution Day Chisinau, în cadrul roadshow-ului internațional.

Prima conferință din Moldova al vânzătorului este consacrată securității cibernetice și livrării de aplicații, procedurilor practice de aplicare a soluțiilor și domeniilor principale de specializare a F5 Networks:
• Managementul centralizat al aplicațiilor
• Optimizarea tranzacției la infrastructurile cloud
• Gestionarea politicii drepturilor accesului la aplicații.
În acest an acest tip de activități se desfășoară și în alte zeci de orașe din toată lumea.

La evenimentul respectiv se vor pune în discuție problemele impactului aplicațiilor și serviciilor asupra dezvoltării businessului modern, concepțiile protecției depline, echilibrării și optimizării muncii.

Momentan, soluțiile propuse de F5 Networks sunt folosite de 48 de companii incluse în lista Fortune 50 în care, după cum este bine cunoscut, intră giganții businessului, inclusiv Tesla, Netflix, Facebook, Amazon, Alphabet (ex-Google) etc.
Subiectele cheie ale F5 Solution Day Chisinau:
Business case în folosirea soluțiilor F5 Networks pentru clienții reali
Ce probleme sunt soluționate și care sunt avantajele pentru clienți: atât la momentul realizării inițiale a proiectului, cât și în procesul folosirii soluțiilor
Exemple tehnice de realizare a proiectelor/configurațiilor simple și dificile, standard și acceptabile, complexe și situaționale
Modele interesante de soluții pentru sarcinile non-triviale ale clienților în timpul funcționării dispozitivelor.

Totodată, participanții la eveniment vor putea beneficia de consultanță pe diverse probleme, vor participa la ateliere utile, organizate de experții F5 Networks și BAKOTECH Group, discuții, demonstrări de soluții în cadrul salonului interactiv și multe altele.
Pentru a se familiariza, în ce mod se desfășoară conferințele BAKOTECH, în cadrul roadshow-ului F5 Networks din Kiev, puteți accesa link-ul video de prezentare a celor mai interesante cazuri de implementări reale ale WAF în cadrul diverselor organizații sau a discursului privind particularitățile modificării TMG în F5 Networks, în cadrul Georgian Industrial Group.

La eveniment sunt invitați manageri IT și IS de talie medie și mare (CIO, CISO, CTO, CCO), manageri ai proiectelor IT, arhitecți IT, conducători ai secțiilor de monitorizare și administrare a sistemelor, NetOps, DevOps, administratori de rețea, specialiști în securitatea informației, care dețin dispozitive ADC, WAF, DDoS, Load Balancing, DNS — din partea brandului F5 Networks și altor mărci.
🔸Data: 26 septembrie 2019
🔸Ora: 9:00 – 18:00
🔸Adresa: Radisson Blu Leogrand Hotel, str. Mitropolit Varlaam nr. 77, Chișinău
🔸Preț: gratis
Agenda evenimentului, vorbitori, înregistrare: http://bit.ly/2kmeu1u
Confirmarea din partea organizatorilor este obligatorie.

Detalii despre organizatori:
BAKOTECH® — grup internațional de companii, lider în distribuția focalizată a Value Added IT, care oferă soluții pentru producătorii mondiali de IT, care sunt lideri în segmentele corespunzătoare. Compania este poziționată în calitate de distribuitor True Value Added IT și oferă suport profesional tehnic și de marketing pre- și post- vânzare pentru parteneri și clienți finali. Din punct de vedere teritorial grupul funcționează în 26 de țari pe piața Europei de Est, statele Baltice, CSI, Balcani, cu oficii la Kiev, Riga, Praga, Cracovia, Bacu și Nur-Sultan.
F5 Networks – companie americană cu sediul în Seattle. Soluțiile F5 perfecționează activitatea serviciilor de securitate, producătorilor de aplicații, serverelor și centrelor de date. Toate soluțiile furnizorului cu ușurință se integrează în orice infrastructură: locală, cloud sau de tip hibrid. Astăzi 48 de companii din lista Fortune 50 folosesc soluții F5 Networks, pentru ca clienții și colaboratorii lor să poată folosi în siguranță orice tip de aplicații de pe orice dispozitiv. F5 permite aplicațiilor să funcționeze mai rapid, mai bine și în siguranță.

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation