Deschiderea festivă a noii filiale STEP IT Academy în Azerbaidjan

Chișinău, bd. Decebal 139

Deschiderea festivă a noii filiale STEP IT Academy în Azerbaidjan

015

Miercuri, 14 septembrie 2016 a avut loc ceremonia de deschidere a noii filiale – STEP IT Academy în Baku, Azerbaidjan. Ceremonia de deschidere a fost organizată cu mare amploare și a ținut timp de două zile. La ceremonie  au participat președintele Azerbaidjanului Dl Ilham Aliyev, Ministrul Educației Mikaiyil Jabbarov și Directorul General al STEP IT Academy Dmitri Korchevsky.

STEP IT Academy Azerbaidjan este prima filială lansată în parteneriat cu Ministerul Educației. Președintele țării a făcut cunoștință cu noua școală, cu lucrările de renovare realizate și activitățile STEP IT Academy Azerbaidjan. Noua filială a fost creată în incinta Liceului Profesional din Bacu unde au fost realizate reparații capitale.

STEP IT Academy Azerbaidjan poate încadra în procesul de studii 2.100 de persoane de vârstă diferită între 8 și 55 de ani. În prezent, deja sunt înscriși la studii 210 persoane, iar până la sfârșitul anului se așteaptă ca numărul acestora să crească până la 500 de studenți. În cadrul academiei sunt amenajate clase confortabile și moderne:  17 clase de calculatoare, robotică, un studiou de artă, 4 laboratoare specializate în design, grafică și un Foto-studiou profesional.

Vineri, 16 septembrie, odată cu începutul activității STEP IT Academy Azerbaidjan, a fost organizată Ziua Ușilor Deschise, unde toți doritorii au avut posibilitatea să facă cunoștință cu Academia.

În cadrul evenimentului participanții au avut posibilitatea să facă o excursie prin noul sediu al Academiei, au aflat detalii despre oferta de studii, planurile, programele și activitățile planificate, au aflat despre perspectivele oferite, precum și avantajele unui parteneriat cu STEP IT Academy.

În cadrul evenimentului au ținut discursuri de felicitare: Directorul Agenției de Stat pentru Educație Profesională din cadrul Ministerului Educației al Republicii Azerbaidjan Dl Famil Mustafayev, Deputatul  Milli Medzhlisa Tahir Mirkishili, Directorul General al STEP IT Academy Dl Dmitri Korchevsky, Directorul Companiei Lenovo Bacu Dl Rasim Bahish, precum și Directorul STEP IT Academy Azerbaidjan Dl Alexei Slepțov.

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation