Welcome to IT! — Cum să-ți construiești o carieră în IT! 18 octombrie, 18:00.

Chișinău, bd. Decebal 139

Welcome to IT! — Cum să-ți construiești o carieră în IT! 18 octombrie, 18:00.

18 octombrie
18:00
Intrarea
liberă
bd. Decebal 139

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2018/10/18 18:00

Una dintre cele mai progresiste și în curs de dezvoltare industrii profesionale este IT. Doriți să vă creați o carieră în IT? Atunci evenimentul nostru este pentru Dumneavoastră!

În cadrul evenimentului vor ține discurs lectorii noștri profesioniști din industria IT. Veți avea unica ocazia de a afla unele secrete din experiența personală, care nu pot fi găsite în alte surse informaționale!
Vom vorbi despre etapele construirii unei cariere de succes, rolul important al educației pentru un start sigur, tehnologiile actuale și moderne, precum și perspectivele și beneficiile muncii în domeniul IT.

Invitații speciali:

Andrei Bîcu — arhitect cu experiență, lector STEP IT Academy Moldova, instructor autorizat și deținător a certificatelor profesionale Autodesk 3ds Max și Autodesk AutoCAD, licențiat în arhitectură în cadrul Universității Tehnice a Moldovei. Andrei va vorbi despre specificul profesiilor, va împărtăși secretele și vă va explica care este relația dintre arhitectură și design cu tehnologiile IT.

Ion Grîu — Senior SoftwareTester și lector STEP IT Academy Moldova, lucrează în una dintre cele mai prestigioase companii IT din Moldova. Ion va povesti de ce este bine să fii tester, cum să devii de succes în acest domeniu, va vorbi despre ceea ce este actual astăzi și cum să nu te oprești în dezvoltarea profesională.

Alexandr Tsurcan — programator grafic și dezvoltator de jocuri cu o înțelegere puternică a principiilor de bază în managementului echipei și procesul de dezvoltare a jocului. Alexandr vă va vorbi despre cum să începeți să dezvoltați jocuri și cum să deveniți populari în această industrie, chiar dacă sunteți la început de drum în domeniul IT și de ce anume aceastui domeniu trebuie să-I acordați atenție.

La eveniment vom răspunde la astfel de întrebări:
• de ce este atractiv domeniul IT?
• care tehnologii trebuie studiate astăzi, pentru ca să fii solicitat mâine?
• ce specialiști angajează companiile IT?
• cum și unde obținem cunoștințele necesare domeniului IT?

“Welcome to IT!” —oportunitatea cea mai bună de a fi cu un pas mai aproape de cariera în IT! Nu o ratați!

Ce? Eveniment „Welcome to IT! — Cum să-ți construiești o carieră în IT! ”
Unde? STEP IT Academy Moldova, bd. Decebal, 139, et.3.
Când? 18 octombrie, 18:00
Datorită locurilor limitate, vă rugăm în mod deosebit să confirmați prezența completând formularul de mai jos sau să vă înregistrați la tel. (înregistrarea disponibilă până la începutul evenimentului):
+373 22 854 680

Înregistrarea încheiată.

18 octombrie
18:00
Intrarea
liberă
bd. Decebal 139

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2018/10/18 18:00

Deja s-au înregistrat:

40

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation