Lecție deschisă gratuită ”Instrumentele creative în formarea unui Brand” 11 septembrie, ora 18:00

Chișinău, bd. Decebal 139

Lecție deschisă gratuită ”Instrumentele creative în formarea unui Brand” 11 septembrie, ora 18:00

11 septembrie
18:00
Intrarea
liberă
bd. Decebal 139

A rămas:

zile
ore
minute
secunde
2019/09/11 18:00

Sunteți creativ și vreți să știți ce este Brand-ul și cum să devină renumit? Faceți primul pas și aflați mai mult despre instrumentele de elaborare a unui logotip, brandbook și publicitate web. Nu ezitați, acum este momentul potrivit!

La etapa actuală, tot ce ne înconjoară este alcătuit din branduri de haine, mașini, accesorii, produse, etc. Cu siguranță, majoritatea dintre noi, poate identifica zeci de tipuri de branduri, care ne inspiră încredere. Toate brandurile care există, sunt create de designerii grafici, care sunt creatorii identității vizuale ale acestora. Identitatea corporativă și branding-ul este modul în care oamenii văd și percep compania Dvs.

Pentru o mai bună definiție a branding-ului, preferăm mult acest citat de la CEO-ul Amazon, Jeff Bezos ”Brandul este ceea ce spun oamenii despre tine atunci când nu ești în cameră.” Care sunt regulile de realizare a unui brand va povesti Andrei Bîcu, lector practician la STEP IT Academy Moldova.

 

Vă invităm pe 11 septembrie, ora 18:00 să participați la lecția gratuită, unde veți afla cine sunt designerii, care este rolul și principalele direcții de activitate disponibile pentru designeri, cum să vă construiți o carieră în domeniu și să deveniți designer, făcând studii la specialitatea “Design Grafic” în cadrul STEP IT Academy Moldova. Vă așteptăm în incinta STEP IT Academy Moldova, bd. Decebal, 139, et.3.

Intrarea liberă.

Datorită locurilor limitate, vă rugăm în mod deosebit să confirmați prezența completând formularul de mai jos sau să vă înregistrați la tel. (înregistrarea disponibilă până la începutul evenimentului):
+373 22 854 680

Înregistrarea încheiată.

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation