A început admiterea la cursul „Game Development”. Începutul studiilor – 11 februarie 2019!

Chișinău, bd. Decebal 139

A început admiterea la cursul „Game Development”. Începutul studiilor – 11 februarie 2019!

Acest curs – visul oricărui gamer-programator! Cât de des în timpul luptei cu monștrii din lumea virtuală ați visat la propriul joc, în care totul va fi incredibil de realist și bine planificat până la mici detalii.

Vă imaginați cum o mulțime de fani vor aștepta apariția unei noi versiuni și vor sta ore în șir în așteptare pentru achiziționarea jocului. Doar, aveți atât de multe idei pentru elaborarea unui joc captivant, care va cuceri lumea!

Cursul „Game development“ îți va permite realizarea visului. Utilizând platforma Unity, crearea jocurilor 3d s-a transformat dintr-un proces complicat și costisitor într-o acțiune spectaculoasă, unde cea mai mare parte din problemele tehnice sunt rezolvate de motorul grafic. Veți învăța cum să proiectați, concepeți, gestionați, creați animația și realitatea virtuală a unui joc pe platforma Unity.

Peisaje realiste, obiecte fizice reale, șabloane gata concepute de personaje, rame, sunete, animații reduc considerabil timpul de dezvoltare și de promovare a jocului.

În plus, un dezvoltator poate cu ajutorul aceleași biblioteci, să dezvolte un joc pentru Windows, OS X, Windows Phone, Android, Apple iOS, Linux, precum și pentru console de jocuri ca Wii, PlayStation, Xbox 360, Xbox One.

Specialiștii din domeniul dezvoltării jocurilor sunt extrem de întrebați, deci, chiar dacă nu veți începe dezvoltarea unui proiect propriu, veți putea obține experiența necesară în realizarea proiectelor pentru clienții externi. Mai ales, că salariile pe piața game-development încep de la 700$ pentru începători și  ajung în jur de 4000$ pentru profesioniști cu experiență practică de la cinci ani.

Cursul „GAME DEVELOPMENT“ include tot ce este necesar pentru dezvoltarea unui joc cu ajutorul Unity. Programul cursului îl găsiți aici.

În procesul de studii, fiecare student realizează cel puțin un proiect complet și dacă acesta se adeverește a fi unul de succes, el deja va fi capabil să-și compenseze cheltuielile suportate pentru studii, plasând jocul pe diferite piețe.

Nu rata șansa! Înscrie-te acum! Începutul studiilor – 11 februarie 2019!

Pentru înregistrare la curs, vă rugăm să completați formularul de aici sau să vă înregistrați la tel.: +373 22 854 680

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation