A început înscrierea la IT Școala de Iarnă pentru copii de 9-14 ani!

Chișinău, bd. Decebal 139

A început înscrierea la IT Școala de Iarnă pentru copii de 9-14 ani!

Din 26 decembrie dăm startul la primul schimb din cadrul IT Școlii de Iarnă. Înregistrarea a început, grăbiți-vă, numărul de locuri este limitat!

Invităm copiii să petreacă o iarnă de neuitat la Junior STEP IT Academy Moldova. În afară de impresii și emoții extraordinare, copiii vor primi o mulțime de noi cunoștințe valoroase, care îi vor ajuta să-și descopere potențialul!

IT Școala de Iarnă – prima tabără educațională în domeniul IT din Moldova, care oferă copiilor de la 9-14 ani o călătorie fascinantă în lumea calculatoarelor.

E timpul vacanței de iarnă și vă propunem un program variat de master-class-uri, pentru ca vacanța copilului Dumneavoastră să fie cât mai interesantă și utilă.

Ziua petrecută la IT Școala de Iarnă este plină de diverse activități practice. Copilul Dumneavoastră va pătrunde în lumea tehnologiilor informaționale, va face cunoștință cu cele mai recente inovații din domeniul IT și va încerca diferite roluri – de programator, creator de jocuri pe calculator, inginer, animator, designer sau chiar tester și regizor.

În IT Școala de Iarnă copiii își încearcă abilitățile ce țin de specialitățile IT, sub îndrumarea instructorilor și profesorilor cu experiență a STEP IT Academy. Pe copii îi așteaptă săli confortabile cu calculatoare moderne, săli de conferință și studiouri de design.

Oferiți copilului Dumneavoastră lumea fabuloasă a tehnologiilor informaționale!

Ușile noastre sunt larg deschise pentru copii de la 9 la 14 ani, de la 10:00 până la 13:00 (zile de lucru).

Orarul schimburilor:

  1. 26.12.17 –  29.12.17
  2. 02.01.18 –  05.01.18

Probabil după o asemenea vacanță, petrecută atât de efectiv, copilul Dumneavoastră va avea un nou obiectiv, care îl va face învingător.

Înscrie-te până pe 30 noiembrie și beneficiază de o reducere în valoare de 20%! 

Pentru mai multe informații vizitați pagina IT Școlii de Iarnă sau contactați-ne la numărul de telefon: 022-854-680

Grăbiți-vă și vă înscrie-ți! Numărul de locuri este limitat!

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation