20 000 USD pentru idee?! Am dat start înscrierii la Campionatul IT Internațional Golden Byte 2018

Chișinău, bd. Decebal 139

20 000 USD pentru idee?! Am dat start înscrierii la Campionatul IT Internațional Golden Byte 2018

STEP IT Academy Moldova a dat start înscrierii la Campionatul IT Internațional ”Golden Byte 2018 – un campionat IT internațional dedicat tinerilor talentați. Fondul de premii – 20 000 USD

Ce este ”Golden Byte”?

O oportunitate unică de a-și prezenta ideea și proiectul în fața reprezentanților companiilor de top din domeniul IT, posibilitatea de a-și împărtăși experiența cu alți participanți din Moldova, Ucraina și din lume, și cel mai important – evaluarea obiectivă a potențialului și proiectului său. Participanții la campionatul IT primesc oferte de angajare de la IT companii internaționale, iar startup-urile participante – își pot găsi investitori, promovare și sprijin de la business angel-i.

Campionatul se petrece al 10-lea an la Kiev, Ucraina, în cadrul căruia participă mai mult de 10000 de persoane din Ucraina, Kazahstan, Republica Cehă, Belarus, Letonia, Lituania, Estonia și Moldova.

Tema Campionatului IT Internațional ”Golden Byte 2018Create the new world 

Campionatul IT Internațional „Golden Byte 2018”  are următoarele nominalizări:

 1. Startup Сhallenge (concurs de design software)
 2. Networking Technologies (pentru administratorii de sistem)
 3. Mobile Development (concurs al aplicațiilor mobile)
 4. Game Design (concurs de proiectare și dezvoltare a jocurilor)
 5. Character Design (concurs de crearea personajelor)
 6. Web Design (concursul web design)
 7. Short Movie (concursul filmelor de scurt metraj)
 8. NoSQL Expert (concursul aplicațiilor pentru baze de date)
 9. Junior Competition (concurs pentru copii de 10-14 ani)
  1. Microsoft – Next in Tech. Câștigătorii acestei nominalizări vor avea posibilitatea de a participa la două campionate internaţionale: regionala Microsoft Imagine Cup și finala Golden Byte 2018

  Pentru a concura în cadrul acestei nominalizări este nevoie de pregătit un proiect în una din următoarele direcţii:

  • Mixed Reality. Dezvoltarea aplicațiilor pe Unity pentru realitatea virtuală și augmentată;
  • AI. Dezvoltarea agenților virtuali cu Microsoft Bot Framework. Utilizarea serviciilor Microsoft Cognitive Services utilizând aplicațiile Windows, chat bots, Xamarin, aplicații mobile;
  • Big Data. Construirea de modele predictive bazate pe seturi mari de date utilizând Microsoft Azure Machine Learning sau Microsoft Cognitive Toolkit (CNTK), vizualizare pe Microsoft PowerBi. Dispozitive bazate pe Internetul lucrurilor (IoT) și seturi mari de date. Proiecte privind tehnologia Blockchain.

Campionatul  IT Internațional ”Golden Byte 2018 invită pe toți cei interesați de tehnologii informaționale să participe la campionat, să-și aplice ideile în practică și să demonstreze că sunt demne de succes pe arena mondială.

Cererile de participare la Campionatul IT pot fi depuse până la 25 martie 2018, pe site-ul oficial al campionatului. Semifinala – 5 mai, Chișinău, finala – 19-20 mai, Kiev. Pot participa: elevi, studenți și tineri absolvenți.

Parteneri generali al Campionatului IT Internațional ”Golden Byte 2018 sunt liderii din domeniul IT: InterSystems, Intel, DellStearlingStudio. Parteneri în Moldova: Simpals, Joblist. Partener inovațional: Microsoft.

Informații despre condițiile și modalitățile de înscriere la Campionatul IT pot fi găsite pe site-ul oficial www.goldenbyte.org  și pe rețelele de socializare: Facebook, VK.  

Pentru mai multe informații: Chișinău (+373) 022 854680, Kiev (+380) 0445372260 sau email: [email protected], [email protected].

Organizatorul Campionatului IT: STEP IT Academy – una dintre cele mai mari instituții de învățământ internaționale, specializată pe formare în domeniul IT, având 46 de filiale, prezentă în 17 țări ale lumii din Europa, Asia și America de SUD. Detalii: www.itstep.org
Filiala STEP IT Academy Moldova: www.itstep.md  

Anume ideea Ta poate schimba lumea IT!

Fii curajos, participă la Campionatului IT Internațional ”Golden Byte 2018!

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation