STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

În fiecare tură

În fiecare tură

Excursii la oficiile companiilor de nivel internațional
Excursii prin Tokyo, excursie la Muntele Fuji și program de divertisment
Studierea în limba engleză
Lecții în aer liber
Abordarea proiectelor

Programa taberei

Programa taberei

Designul lumilor virtuale
Se va aprofunda în experiențe interesante și super-realiste la 360! Folosind VR pentru a desena în 3D, copiii își vor crea propria artă uimitoare în 3D pe care o vor vizualiza în realitatea virtuală.
Internetul obiectelor(IoT) și robotică
Fiecare copil îi place să proiecteze ceva. Mai ales dacă este o "Casă Inteligentă", unde poate controla temperatura, mișcarea sau electricitatea. Îl vom ajuta să se aprofundeze în lumea IoT și robotică. Fiecare își va încerca puterile în crearea și programarea roboților iar noi vom organiza o adevărată bătălie între roboți.
Imprimare 3D
Copilul dvs. învață cum sunt create personajele din desenele animate 3D. Va face cunoștință cu modelarea și texturarea obiectelor tridimensionale. El va fi capabil să creeze eroi tridimensionali, personaje, iar cele mai bune modele copiii vor fi imprimate în 3D!
Dezvoltarea jocurilor
Cărui copil nu-i place să se joace la calculator? Îi vom îndrepta interesul pe drumul cel bun! Copiii vor învăța cele mai recente tendințe din industria jocurilor și cum să-și creeze propriul joc.
Descarcă programa detaliată
Ture

Ture

Tabăra de vară în Japonia

3 240 $

Inclus în preț:

  • cazare și mese
  • curatorul grupului + consilier local
  • program educativ
  • asigurare (PZU Ucraina, călătorii)
  • costuri de transport în Japonia
  • excursii la companii IT
  • program cultural și divertisment

12-17 ani

11 zile

engleză

Cazarea și studierea

Condițiile de cazare și studiere

Excursii în oficii

Excursii la oficiile companiilor IT de top din Japonia

Excursii

Vizitarea atracțiilor turistice

Municipalitatea din Tokyo
Primăria din Tokyo este un complex de clădiri înalte. La etajul 45, la o altitudine de 202 de metri se află o punte de observare, care oferă o panoramă minunată a orașului Tokyo.
Muntele Fuji
Cel mai înalt munte din țară, care este un simbol recunoscut al Japoniei. Stratovulcan activ. Înălțimea este de 3776 m.Patrimoniul Mondial UNESCO.
Insula Odaiba
Insula de comerț și divertisment cu numeroase obiecte interesante: hoteluri de lux, complexe de expoziții, muzee, construcții sportive, birouri de televiziune, parcuri, plajă, mall-uri de cumpărături și divertisment cu magazine și restaurante cu vedere spre mare și port.
Muzeul de știință-Miraikan
Muzeul Național de știință și tehnologie avansată, care este condus de unul dintre primii astronauți japonezi - Mamoru Mori. Expoziția este aranjată ca o călătorie spre viitor: 6 etaje pline de realizările oamenilor de știință japonezi, într-o varietate de domenii de activitate. Exponatul principal al muzeului este robotul umanoid ASIMO.
Fuji-Q Highland
Parcul de distracții este situat la poalele Muntelui Fuji. Acest complex de divertisment este cunoscut pentru toboganele sale extreme, incluse în Cartea Recordurilor Guinness.
Plaja Odaiba
Mentorii noștri

Mentorii noștri

Marina Yatsenko

Curatorul taberelor internaționale

Solicitați un apel
Înscrie-te acum
Studii în domeniul IT pentru copii 9-15 ani acum și în orașul Comrat!

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale