STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
IT Start

IT Start

Pentru copii din clase primare

 • 72 de ore academice

 • 9 luni de studii

 • 6 discipline

 • Grupe puțin numeroase

 • Lucrări practice finale

Avantajele

Avantajele noastre

sing-up-new
Copilul va învăța:

Copilul Dumneavoastră va învăța:

Copiii își vor dezvolta atenția, concentrarea, sistemul senzorial, memoria, gândirea logică și analitică, inteligența.

sing-up-new
Program

Programul de studii

Copiii își vor dezvolta atenția, concentrarea, sistemul senzorial, memoria, gândirea logică și analitică, inteligența.

 • Informatica și informații
 • Bazele utilizării calculatorului
 • Lucrul în internet
 • Grafica
 • Introducere în tablouri, algoritme, diagrame de flux
 • Bazele programării
 • Crearea animației
 • Lucrul cu textul
 • Noțiuni de bază ale sistemului de operare
 • Oformarea prezentărilor
Descărcați programul detaliat

Cum au loc studiile la Junior STEP IT Academy

Studiile la Junior STEP IT Academy se bazează pe o abordare adaptivă și gamification. Studiind la noi, copilul devine adult și independent, știe să ia decizii, să lucreze în echipă, să-și dezvolte propriile proiecte. Suntem pentru practică! Minim de teorie și maxim pregătire practică. Educația se bazează ținând cont de vârsta și caracteristicile psihologice ale copiilor. Studentul nostru are acces la o imensă bibliotecă electronică. Nu are nevoie să-și scrie notițe. Oriunde, oricând, elevul și părinții lui au acces la materiale educaționale și la un „jurnal” electronic. După absolvirea cu succes a studiilor la Junior STEP IT Academy, copilul primește diploma.

Gamificarea procesului educațional la Junior STEP IT Academy

Platforma educațională Junior STEP IT Academy este modernă și interesantă. Jurnalul electronic MyStat este un sistem care permite elevului  să-și vadă în timp real notele, temele pentru acasă și examenele, și să aibă acces non-stop la materialele de studiu. Moneda internă StepCoin sunt banii virtuali, din care un student își poate cumpără în magazinul intern căști, mouse, tastaturi, stick-uri flash, spinnere, stick-uri selfie, tricouri și alte lucruri utile.

Parteneri

Parteneri

Technical University of Moldova

Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) este unica instituţie de învăţământ superior tehnic, acreditată de Stat, în Republica Moldova. De la fondarea sa în 1964 şi până în prezent, Universitatea a pregătit cca 78387 de inginer şi economişti.

 

În cei 4-5 ani de studenţie la UTM, tineretul studios se formează profesional şi civic la nivelul celor mai înalte cerinţe. Absolvenţii UTM lucrează cu succes în diferite ramuri ale economiei naţionale, contribuie esenţial la formarea noii intelectualităţi a Republicii Moldova, precum şi la completarea structurilor de conducere a tânărului nostru stat.

Forme de studii

Forme de studii

IT Start

de la 882 lei/lunar

Programul „IT Start” creat pentru copiii cu vârsta de 7-8 ani, va ajuta copiii să dobândească abilități necesare în utilizarea calculatorului și să le aplice în viață de zi cu zi!

Pentru mai multe detalii accesați link-ul: https://itstep.md/it-start

Română, Rusă

1 an

7-8 ani

O dată pe săptămână, 1 pereche

Junior STEP IT Academy (9-14 ani)
9 - 14 ani
Solicitați un apel

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale