Chișinău, bd. Decebal 139

IT Școala de vară la
Junior STEP IT Academy

Petrece vacanța util!

DEJA AL 3-LEA AN IT ȘCOALA DE VARĂ OFERĂ
UN PROGRAM CAPTIVANT:

IT Școala de vară – reprezintă o vacanță petrecută util și distractiv, care oferă elevilor de la 8 până la 11 ani o călătorie fascinantă în lumea calculatoarelor.

E timpul vacanței de vară! Vă propunem un program variat de master-class, ca vacanța copilului Dumneavoastră să fie cât mai interesantă și utilă.

În IT Școala de vară copiii își vor încerca abilitățile sale, ce țin de specialitățile IT, sub îndrumarea instructorilor și profesorilor cu experiență de la STEP IT Academy Moldova. Pe copii așteaptă săli confortabile cu calculatoare moderne, săli de conferințe și studiouri de design. Dăruiți copilului Dumneavoastră o lume de poveste a tehnologiilor informaționale!

PROGRAMUL IT ȘCOLII
DE VARĂ:

IT START

Familiarizarea cu sistemul de operare Windows. Funcționarea eficientă a browser-ului Google Chrome.

ROBOTICĂ

Lumea fascinantă a roboților atrage întotdeauna tinerele talente! Copilul tău va putea să facă cunoștință cu lumea roboticii, să construiască și să manevreze propriul
robot Lego!

GAME-DESIGN

Copilului îi place să joace jocuri pe calculator? Dar poate îi va fi mai interesant să le creeze? Aici, el va crea propriile jocuri în care cu siguranță, va juca împreună cu prietenii săi. Profesorii Academiei, folosesc cele mai moderne metodologii de predare și vor învăța copiii să combine textul, video, sunetul, precum și grafica 3D. Game-designul poate deveni un hobby minunat în viață sau primul pas spre alegerea viitoarei profesii.

ANIMAȚIE

Descoperim împreună lumea uimitoare a animației. Copiii vor fi animatori și vor învăța cum să creeze și să animeze un personaj interesant și amuzant de la zero și să-l dirijeze pe ecranul calculatorului lor.

WEB DESIGN: WIX

Pasiunile copilului tău prind viață prin site-ul creat pe platforma WIX.

ȘCOALA DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

La lecții, copiii își vor dezvolta creativitatea și vor căuta soluții nestandarte. Vor încerca abilitățile sale jucând diferite roluri de IT-specialiști, creând și realizând propriu IT proiect, astfel vor învăța să stabilească o bună comunicare în grup, să ia decizii responsabile, să negocieze, să planifice timpul și să distribuie forțele necesare pentru a rezolva diferite probleme.

IT ȘCOALA DE VARĂ OFERĂ
UN PROGRAM CAPTIVANT:

06.08 – 17.08

10:00 - 14:00 (zile de lucru)

Preț

2210 lei / schimb

Pentru studenții Junior STEP IT Academy:

1756 lei / schimb

15% reducere pentru înscrierea cu 3 și mai multe săptămâni

10% reducere pentru înscrierea a 2 și mai mulți copii

Odihnă și cunoștințe noi!

În locul sarcinilor dificile ale procesului de studii, doar o odihnă plăcută plină de activități interesante și distractive. Programul IT Școlii de vară oferă oportunitate de a participa la o varietate de activității, ca urmare copilul să-și poată alege un nou hobby. Doar vacanța este timpul noilor experimente, căutării de expresii deosebite și descoperirii propriilor talente. Toate activitățile în IT Școala de vară se petrec în mod distractiv sub formă de traininguri, ateliere de creație, master-class-uri, jocuri de afacere, competiții.

Toate activitățile se petrec în STEP IT Academy Moldova.

IT Școala de vară – o vacanță petrecută util și plăcut!

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation