Tabăra de iarnă în IT Academia Copiilor

Chișinău, bd. Decebal 139

IT Școala de iarnă

Petrece vacanța efectiv!

Până la începutul schimbului au rămas:

zile
ore
minute
secunde
Сonsultație gratuită

IT ȘCOALA DE IARNĂ PENTRU AL 4-LEA AN
PROPUNE UN PROGRAM CAPTIVANT!

IT Școala de iarnă – prima tabără educațională în domeniul IT din Moldova, care oferă copiilor de la 9 - 14 ani o călătorie fascinantă în lumea calculatoarelor.

E timpul vacanței de iarnă și vă propunem un program variat de master-class-uri, pentru ca vacanța copilului Dumneavoastră să fie cât mai interesantă și utilă.

Ziua petrecută la IT Școala de Iarnă este plină de diverse activități practice. Copilul Dumneavoastră va pătrunde în lumea tehnologiilor informaționale, va face cunoștință cu cele mai recente inovații din domeniul IT și va încerca diferite roluri – de programator, creator de jocuri pe calculator, inginer, animator, designer sau chiar tester și regizor.

În tabăra de iarnă copiii își încearcă abilitățile ce țin de specialitățile IT, sub îndrumarea instructorilor și profesorilor cu experiență a STEP IT Academy. Pe copii îi așteaptă săli confortabile cu calculatoare moderne, săli de conferință și studiouri de design. Oferiți copilului Dumneavoastră lumea fabuloasă a tehnologiilor informaționale!

OFERIM UN PROGRAM CAPTIVANT:

Pentru copii 9–11 aniANIME STUDIO

Descoperim împreună cu copiii lumea palpitantă a animației. Copiii vor fi animatori și vor învăța cum să creeze și să animeze un personaj interesant și amuzant de la zero și să-l dirijeze pe ecranul calculatorului lor în programul Anime Studio.

GAME-DESIGN

Copilului îi place să joace jocuri pe calculator? Dar poate îi va fi mai interesant să le creeze? Aici, el va crea propriile jocuri în care cu siguranță, va juca împreună cu prietenii săi. Profesorii Academiei, folosesc cele mai moderne metodologii de predare și vor învăța copiii să combine textul, video, sunetul, precum și grafica 3D. Game-designul poate deveni un hobby minunat în viață sau primul pas spre alegerea viitoarei profesii.

PHOTOLAB

Familiarizarea cu fotografia digitala: metode de iluminare, reguli de compoziție, principii de manipulare cu camerele de fotografiat si cu echipamentul suplimentar.

Pentru copii 12-14 aniGAMING SCHOOL
  • Mecanica jocurilor.
  • Cum să inventați și să vă proiectați jocul.
  • Platforma Construct2.
  • Crearea propriului joc.
  • Dezvoltarea scenariul unui joc cu mai multe nivele.
  • Crearea elementelor pentru locații.
  • Crearea personajelor animate proprii cu superputeri pentru diferite nivele.
  • Lucrul în echipă asupra strategiei generale a jocului.
  • Hackathon și prezentarea proiectelor.

IT Școala de iarnă 2018:

Pentru copii 9–11 ani
26.12 – 29.12

MiJVSde la 10:00 până la 14:00

Preț

1275 lei

Pentru copii 12–14 ani
26.12 – 29.12

MiJVSde la 10:00 până la 14:00

Preț

1580 lei

Odihnă și cunoștințe noi!

În locul sarcinilor dificile ale procesului de studii, doar o odihnă plăcută plină de activități interesante și distractive. Programul IT Școlii de Iarnă oferă oportunitate de a participa la o varietate de activității, ca urmare copilul să-și poată alege un nou hobby. Doar vacanța este timpul noilor experimente, căutării de expresii deosebite și descoperirii propriilor talente. Toate activitățile în IT Școlii de Iarnă se petrec în mod distractiv sub formă de traininguri, ateliere de creație, master-class-uri, competiții.

Toate activitățile se petrec în Junior STEP IT Academy Moldova.

Tabăra de iarnă în Junior STEP IT Academy Moldova – o vacanță eficientă și plăcută!

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation