Chișinău, bd. Decebal 139

IT Școala de iarnă

Petrece vacanța efectiv!

Până la începutul schimbului au rămas:

zile
ore
minute
secunde
Сonsultație gratuită

IT Școala de iarnă

IT Școala de iarnă – prima tabără educațională în domeniul IT din Moldova, care oferă copiilor de la 9 - 14 ani o călătorie fascinantă în lumea calculatoarelor.

E timpul vacanței de iarnă și vă propunem un program variat de master-class-uri, pentru ca vacanța copilului Dumneavoastră să fie cât mai interesantă și utilă.

Ziua petrecută la IT Școala de Iarnă este plină de diverse activități practice. Copilul Dumneavoastră va pătrunde în lumea tehnologiilor informaționale, va face cunoștință cu cele mai recente inovații din domeniul IT și va încerca diferite roluri – de programator, creator de jocuri pe calculator, inginer, animator, designer sau chiar tester și regizor.

În tabăra de iarnă copiii își încearcă abilitățile ce țin de specialitățile IT, sub îndrumarea instructorilor și profesorilor cu experiență a STEP IT Academy. Pe copii îi așteaptă săli confortabile cu calculatoare moderne, săli de conferință și studiouri de design. Oferiți copilului Dumneavoastră lumea fabuloasă a tehnologiilor informaționale!

OFERIM UN PROGRAM CAPTIVANT:

ROBOTICA

Lumea fascinantă a roboților atrage întotdeauna tineri genii! Descoperim împreună cu copiii lumea roboților – ei vor învăța să modeleze, programeze și să manipuleze roboți LEGO. Desigur, nu va lipsi întrecerea între roboți! A cui robot va fi mai puternic? Vom afla pe terenul de luptă!

ARDUINO

Rolul inginer-proiectantului este foarte interesantă – copiii vor învăța cum să lucreze cu microcontrolerele și vor crea propriile gadget-uri: o lanternă și un semafor, folosind senzorii și LED-urile platformei ARDUINO.

ANIME STUDIO

Descoperim împreună cu copiii lumea palpitantă a animației. Copiii vor fi animatori și vor învăța cum să creeze și să animeze un personaj interesant și amuzant de la zero și să-l dirijeze pe ecranul calculatorului lor în programul Anime Studio (MOHO).

GAME-DESIGN

Copilului îi place să joace jocuri pe calculator? Dar poate că va fi mai interesant să le creeze? Aici, el va crea propriile jocuri în care cu siguranță, va juca împreună cu prietenii săi. Profesorii Academiei, folosesc cele mai moderne metodologii de predare și vor învăța copiii să combine textul, video, sunetul, precum și grafica 2D. Descoperim împreună cu copiii lumea creativității pe calculator, care poate deveni un hobby minunat în viață sau primul pas spre alegerea viitoarei profesii.

IT Școala de iarnă 2017-2018:

26.12 – 29.12,
02.01 – 05.01

MaMiJV

de la 10:00 până la 13:00

Preț

1275 lei

pentru studenții STEP:

reducere 20%

Odihnă și cunoștințe noi!

În locul sarcinilor dificile ale procesului de studii, doar o odihnă plăcută plină de activități interesante și distractive. Programul IT Școlii de Iarnă oferă oportunitate de a participa la o varietate de activității, ca urmare copilul să-și poată alege un nou hobby. Doar vacanța este timpul noilor experimente, căutării de expresii deosebite și descoperirii propriilor talente. Toate activitățile în IT Școlii de Iarnă se petrec în mod distractiv sub formă de traininguri, ateliere de creație, master-class-uri, competiții.

Toate activitățile se petrec în Junior STEP IT Academy Moldova.

Tabăra de iarnă în Junior STEP IT Academy Moldova – o vacanță eficientă și plăcută!

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation