Grafica computațională şi Design

Chișinău, bd. Decebal 139

Devino designer cu
IT Academia STEP

Până la începutul studiilor au rămas:

Înscrieți-vă

Care sunt avantajele să devii
un designer?

Designerii sunt solicitați în orice domeniu

În ziua de astăzi designerii sunt solicitați în orice sferă de activitate. Design industrial, Design grafic, Design interior, Web design, Game design, Design publicitar – variante sunt multe. Ce direcție nu ați alege permanent veți avea de lucru.

Profesie creativă

Profesia de designer este una în care vă puteți demonstra creativitatea Dumneavoastră, în fiecare zi utilizând abilitățile proprii de a crea ceva nou, de a da viață ideilor proprii, de a dezvolta abilitățile de design, într-un cuvânt de a vă perfecționa.

Posibilitatea lucrului la distanță

Alegând profesia designerului Dumneavoastră puteți lucra din orice punct al lumii după orarul propriu.

Dezvoltare permanentă

Profesia designerului sugerează o autoinstruire permanentă, comunicare cu persoane creative din diferite țări, schimb de idei și multe altele. Alegând designul nu veți avea timp pentru plictiseală.

Salariu decent

Designerii sunt unii din cei mai solicitați specialiști în orice domeniu de activitate. Nivelul salariilor depinde de calificare, abilitățile practice și în mediu constituie 2000 $/lună.

Posibilitatea reală de a schimba lumea

Nu contează ce doriți de la profesia Dumneavoastră - să câștigați mulți bani sau să schimbați lumea. Fiind designer, aveți ambele posibilități. Cine știe, poate Dumneavoastră sunteți acea persoană care va crea un design-proiect ce va schimba viziunea noastră în lucrurile obișnuite.

Ce trebuie să cunoască şi să poată un designer?

Acestea și multe altele Vă vor învăța la IT Academia STEP
la specialitatea "Grafica computațională și design"

PROGRAMUL DE STUDII

De ce studenții aleg
IT Academia STEP?

Program de studii modern și actual

Programul de studii este în corespundere cu cerințele pieței muncii și permanent este reînnoit. Nici o disciplină de prisos. Doar ceea de ce e nevoie pentru o angajare de succes.

Materiale educaționale și metodologice unicale

Programul de studii nu are analogii. Metodici de instruire de autor, lecții electronice, planuri de studii, proiecte reale realizate în timpul procesului de studii. Toate acestea asigură un nivel înalt de cunoștințe a absolvenților noștri.

Lectori profesioniști

În Academie activează lectori practicieni certificați invitați din companiile IT pentru a transmite abilitățile practice. Regulat au loc seminare, ore practice, training-uri pentru lectori cu scopul de ași menține nivelul înalt de cunoștințe și a abilităților practice.

Tehnică modernă

În IT Academia STEP sunt create toate condițiile pentru o studiere confortabilă. Fiecare student are locul său de lucru.

100% de ore practice

Procesul de studii are la bază sarcinile practice și comunicarea cu lectorul. La noi lipsesc lecțiile monotone. Cunoștințele sunt întărite imediat cu practică.

Diplomă internaţională

La finisarea studiilor cu succes absolvenții Academiei primesc diplome internaționale.

Certificate internaţionale

IT Academia STEP este centru autorizat de formare Microsoft, Cisco, Autodesk. Studenții noștri au posibilitatea ca în procesul de studii să obțină certificate internaționale.

Program flexibil al orelor de curs

Dumneavoastră puteți alege timpul optimal și zilele de studii (dimineața, ziua, seara, zilele lucrătoare sau de odihnă). Studiile din IT Academia STEP pot fi combinate cu studiile din alte instituții de învățământ sau cu serviciul.

Lipsa alternativei

Lectori practicieni, programul de studii actual, dotarea cu echipament modern, certificarea internațională, ajutorul la angajare - toate acestea și multe altele deosebesc IT Academia STEP de alte instituții de învățământ.

Suport la angajare

Oferte de muncă din partea angajatorilor pentru studenții și absolvenții Academiei, programe de parteneriat în industria IT. 25% din studenții noștri primesc primele oferte de angajare deja după primul an de studii.

Grupe cu un număr mic de studenți

Studenții studiază în grupe mici. Studiile au la bază lecții practice, comunicare cu lectorii și abordare individuală către fiecare student.

Lipsa corupţiei

În IT Academia STEP nu se ia mită. Veți primi note doar pentru cunoștințele Dumneavoastră.

Înscrieți-vă la o consultaţie gratuită

Nume, Prenume*:
Telefon*:
E-mail*:

Date despre IT Academia STEP

Una din cele mai mari instituții private de învățământ (41 filiale în 16 țări). Activează din anul 1999.

Academia este nominalizată ca cel mai bun centru de formare din Europa pentru CISCO și cel mai bun centru de formare din CSI pentru Maya3D.

Academia face parte din Top 10 al celor mai bune universități tehnice din Ucraina pentru pregătirea specialiștilor în domeniul IT (conform www.dou.ua).

Metodici de instruire de autor, ce au obținut o notă înaltă a specialiștilor din întreaga lume și materiale didactice în permanentă actualizare.

Peste 600
de lectori practicieni.

Cunoştinţe practice,
necesare în industria IT.

Studenții Academiei ocupă primele locuri la cele mai prestigioase concursuri internaționale.

Centru de formare autorizat
Microsoft, Cisco, Autodesk, etc.

Peste 18 000 de studenți și 80 000 absolvenți, angajați la companiile IT naționale și internaționale.

Absolvenții Academiei activează în 36 de țări ale lumii. Mulți dintre ei sunt fondatorii propriilor startup-uri.

Variante de studiu

Cu frecvență la zi
 • Destinat
 • celor cu vârsta
  între 15 şi 55 ani
 • Durata studiilor
 • 5 semestre, respectiv
  2,5 ani
 • Orarul de studii
 • 5 zile pe săptămână
  (include o zi pentru lucrul individual)

  Dimineața: 9:00 - 12:00
  Ziua: 13:30 - 16:30
  Seara: 18:00 - 21:00

 • Costul studiilor
 • de la 2250 lei/lună
 • Aplică
PROGRAMUL
DE STUDII
Frecvenţă redusă
 • Destinat
 • celor cu vârsta
  între 18 şi 55 ani
 • Durata studiilor
 • 5 semestre, respectiv
  2,5 ani
 • Orarul de studii
 • O zi pe săptămână
  Sâmbăta sau
  Duminica

  Dimineața: 9:00 - 13:30
  Ziua: 14:00 - 18:30


 • Costul studiilor
 • de la 1800 lei/lună
 • Aplică
PROGRAMUL
DE STUDII

Greşelile tipice în alegerea
instituţiei de învăţământ:

Goana după studii ieftine

Tendința de a economisi se va răsfrânge asupra calității de predare. Prețurile joase semnifică că lectorul primește un salariu mic și respectiv nu este destul de calificat în domeniul său. Studiile trebuie încredințate doar profesioniștilor practicieni.

Alegerea programului de studii ce nu corespunde scopurilor

Înainte de a începe studiile trebuie să stabiliți scopul spre care tindeți. Trebuie să primiți o consultație profesionistă de la un specialist. Deseori scopul eronat aduce la alegerea greșită a programului și/sau a formei de studii. Dumneavoastră veți realiza că ați greșit, dar deja veți pierde timp și bani.

Studii la cursurile de scurtă durată

Dacă aveți drept scop de a deveni inginer de rețea/administrator de sistem de la zero atunci cursurile de scurtă durată nu vor fi eficiente. Este foarte important de a schimba modul de gândire și de a obține un șir întreg de cunoștințe teoretice și abilități practice. Experiența lectorilor Academiei demonstrează că perioada optimă de studii de calitate este minimum de 2,5 ani. În acest caz, puteți fi încrezut în rezultate.

Goana după diploma de stat

De mult au trecut timpurile când diploma de stat la angajare îndeplinea rolul decizional. Acum angajatorii evaluează cunoștințele și abilitățile viitorilor angajați. Îndeosebi acest lucru este actual în domeniul tehnologiilor informaționale, unde cunoașterea limbajelor de programare și abilitățile de lucru cu noile tehnologii sunt foarte importante.

Autoinstruire

Autoinstruirea este un lucru bun, dacă Dumneavoastră aveți o voință de fier și timp destul pentru a căuta literatura necesară, lecții video și cărți audio. Dar autoinstruirea nu vă va înlocui comunicarea cu lectorul practician. Este mult mai comod și mai rapid de a învăța atunci când există posibilitatea de consultare cu un specialist care vă va îndruma în direcția corectă și vă va arăta greșelile.

Studii cu un repetitor

Lecțiile particulare cu un repetitor pot fi o alternativă autoinstruirii. În acest caz Dumneavoastră sunteți sub supraveghere, ca urmare asimilarea informației poate fi mai rapidă. Oricum astfel de studii pierd în fața orelor în grup cu un lector practician după programul adaptat cerințelor din domeniul IT. Un lector bun ar fi în stare să vă învețe bine o singură tehnologie, însă nu și un complex al limbajelor de programare și a tehnologiilor actuale. Pentru aceasta e nevoie de o echipă de profesioniști. Pe lângă toate acestea, la finisarea studiilor repetitorul nu vă va elibera certificate internaționale și diploma.
Dorinţa de a obţine rezultate uşor şi rapid
Orice variantă ați alege, rezultatul final depinde doar de Dumneavoastră. Sarcina instituției de învățământ și a profesorilor este de a ajuta studenții să-și atingă scopurile prin cele mai scurte și eficiente căi, făcând studiile productive. Experiența de 15 ani a Academiei a demonstrat că însușirea unei profesii de inginer de rețea/administrator de sistem de la zero în decurs de 2-3 luni nu este reală. Acei ce promit acest lucru își înșeală clienții. Programul Academiei, care a fost înalt apreciat la nivel mondial de specialiști din domeniu, conceput pe un termen de 2,5 ani - perioada optimă de instruire, ce permite de a obține studii de bază de calitate și siguranța aplicării cunoștințelor în muncă.

Înscrieți-vă la o consultaţie gratuită

Nume, Prenume*:
Telefon*:
E-mail*:

Companiile, în care muncesc
absolvenții Academiei

Opiniile absolvenţilor
şi angajatorilor

Natalia Pancenko,
absolventa anului 2012, Odesa,
studii cu frecvență la zi
Game-designer în Innovation Group

Studiile în Academie mi-au depășit așteptările mele. Profesorii Elena Șișcoveț și Chiril Loboda au lămurit lucruri complicate într-un limbaj destul de simplu, au insuflat dragoste către specialitatea pe care o predau, au învățat efectuarea nu numai simple proiecte de instruire dar și elaborarea produselor finite.

Vladimir Pavliiciuc,
absolvent anul 2012, Livov,
studii cu frecvență la zi
Freelance Designer

Mi-a plăcut metoda de predare din Academie prin faptul că nu sunt discipline de prisos. Am făcut studii la o universitate din Italia și pot să remarc faptul că studiile în Academie corespund standardelor europene. Eu colaborez cu clienți străini și lucrările mele sunt absolut competitive cu cele ale designerilor europeni.

Ilie Matvienko,
absolventul anului 2013,
Donețk, studii superioare
Motion Designer în Zrimo Motion

Dacă m-ați întreba ce mi-a dat Academia, eu voi spune: specialitatea care în primul rând îmi place, într-al doilea rând este bine plătită; mulți prieteni; pe lângă toate eu niciodată nu m-am gândit că studenții și profesorii pot lucra ca o echipă, ceea ce dă rezultate nemaipomenite.

Vladislav Şirobokov,
absolventul anului 2011,
Harikov, frecvenţă redusă,
2D-Animator, specialist efecte speciale,
șeful departamentului de animatori în Game Studio

Un avantaj în cadrul studiilor din Academie este că programul de studii conține un număr mare de ore practice, ce permite obținerea experienței necesară pe piața muncii. Academia este o instituție de învățământ de încredere înzestrat cu cadru didactic de excepție și cu un material de instruire unical, intr-un cuvânt eficienţă de 100%.

Cum
lucrăm:

Completați cererea pe site-ul web sau veniți la sediul IT Academiei STEP.

Luând în considerare scopurile și obiectivele Dumneavoastră, vă vom îndruma asupra programului și formei de studii.

După semnarea contractului și achitare, începeți studiile.

La absolvire vă eliberăm diploma IT Academiei STEP și certificate internaționale ce confirmă nivelul Dumneavoastră de cunoștințe.

Departamentul de resurse umane al Academiei vă oferă sprijinul în căutarea locului de muncă după specializare.

Noi facem totul pentru ca studiile la Academie să fie interesante și eficiente.
Nimic de prisos. Doar ceea de ce e nevoie pentru angajare reușită

AVEŢI ÎNTREBĂRI?

ADRESAŢI-LE MANAGERULUI

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation