STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Workshop gratuit "Cum să devii Designer Grafic"

Înregistrați-vă pentru un eveniment

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Doriți să deveniți designer și să vă construiți o carieră de succes? Vă prezintă interes designul, dar nu știți cum să transformați acest hobby într-o profesie profitabilă?

Nu ezitați, acum este momentul potrivit! 09 octombrie, ora 18:00, vă invităm la un workshop despre grafică și design, unde veți afla mai multe secrete și sfaturi pentru designerii începători.

 

În prezent un designer bun este la mare căutare, iar designul grafic este un domeniu la care mulți visează. Cum credeți, este de ajuns să ai doar abilități creative pentru a deveni un designer? Dacă doriți să aflați mai mult despre competențele cheie pe care ar trebui să le posede un designer, despre instrumentele importante de lucru ale acestuia, tendințele actuale din designul grafic, pașii care trebuie urmați pentru a deveni un designer căutat, toate acestea și multe altele veți afla în cadrul workshop-ului “Cum să devii un Designer Grafic”.

 

Programul workshop-ului:
✅Noţiunea de Design
✅Cine sunt designerii și de ce e cool să fii designer
✅Avantajele și dezavantajele profesiei de designer
✅7 domenii de activitate de bază, disponibile pentru designeri
✅Domeniul de design grafic
✅Necesitatea și rolul portofoliului
Prezentarea cursului ”Design Grafic”
✅Semnarea contractului pentru studii la prețuri speciale

 

?9 octombrie, orele 18:00
?Bd. Decebal, 139, Etajul 3
?Intrarea liberă

⏰ Vă așteptăm pe toți!

Înregistrați-vă pentru un eveniment

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ