STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Webinar gratuit ”Video Blogging de la A la Z”

Gratuit

Webinar Online

9-14

Vloggingul, termenul care a devenit în ultima perioadă din ce în ce mai răspândit, în special in rândul copiilor și tinerilor. Mai mulți copii în ziua de astăzi au crescut privind filmulețe pe YouTube, deci nu e de mirare că acum mulți dintre ei doresc să devină virali pe YouTube și, în ciuda faptului că pare foarte ușor să postezi un filmuleț pe internet, nu este chiar asa ușor ca acesta să fie și apreciat.

 

Din acest motiv învităm copii cu vârsta cuprinsă între 9-14 ani, la un webinar gratuit despre Video Blogging, unde vom discuta de la A la Z, de ce este necesar pentru a deveni un Vlogger.


Programul evenimentului: Platformele principale de blogging
Crearea imaginii canalului
Reguli de editarea videourilor
Crearea conținutului în mediul online


Pregătim copiii astăzi, pentru viitorul de mâine!

🔸3 Iulie, orele 15:00
🔸Webinarul va fi în limba română
🔸La înregistrare, asigurați-vă că este specificat telefonul de contact și un e-mail, aici va fi transmisă informația suplimentară pentru conectarea la webinar

Solicitați un apel
Înscrie-te acum
Studii în domeniul IT pentru copii 9-15 ani acum și în orașul Comrat!
Curs online
Noul curs online Adobe Illustrator este destinat tuturor începătorilor sau celor care doresc să stăpânească programul la nivel avansat.

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale