STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Lecție deschisă gratuită ”Video Blogging de la A la Z”

Înregistrați-vă pentru un eveniment

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Vloggingul, termenul care a devenit în ultima perioadă din ce în ce mai răspândit, în special in rândul copiilor și tinerilor. Mai mulți copii în ziua de astăzi au crescut privind filmulețe pe YouTube, deci nu e de mirare că acum mulți dintre ei doresc să devină virali pe YouTube și, în ciuda faptului că pare foarte ușor să postezi un filmuleț pe internet, nu este chiar asa ușor ca acesta să fie și apreciat.

 

Din acest motiv învităm copii cu vârsta cuprinsă între 8-15 ani, la o lecție deschisă gratuit despre Video Blogging, unde vom discuta de la A la Z, de ce este necesar pentru a deveni un Vlogger.


Programul evenimentului:

  • Platformele principale de blogging
  • Crearea imaginii canalului
  • Reguli de editarea videourilor
  • Crearea conținutului în mediul online

 

Pentru părinți:

  • Interesele din domeniul IT a copiilor din generația nouă
  • Beneficiile în alegerea viitoarei profesii în domeniul IT
  • Programele taberelor IT de vară pentru copii 8-15 ani la Junior STEP IT Academy Moldova

 

?6 Iulie, orele 16:00
?Bd. Mircea cel Bătrân, 42/3. Accesați link-ul pentru a ne găsi mai ușor
?Evenimentul va fi în limba română
?Pentru a vă înregistra, completați formularul ?

Înregistrați-vă pentru un eveniment

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ