STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Webinar gratuit ”Crearea unui personaj Minecraft”

Gratuit

Webinar online

9-14

Există în ziua de azi un copil care nu a auzit despre Minecraft, cel mai popular joc din lume la etapa actuală? La acest webinar, fiecare copil va avea posibilitatea să creeze personajul preferat din lumea Minecraft pe platforma Tinkercad!

Programul evenimentului:
✅Etapele creării unui personaj Minecraft
✅Care sunt instrumentele de creare a unui personaj 3D
✅De ce Minecraft-ul este cel mai popular joc din lume
✅Care au fost etapele de creare a jocului Minecraft

 

Copilul Dumneavoastră petrece mult timp la calculator sau smartphone? Atunci redirecționă-i interesul în ceva util, distractiv și captivant!

 

Educația copiilor este cea mai bună investiție pentru viitor.

🔸15 Iulie, orele 15:00
🔸Verificați ca copilul să aibă deja un cont pe Gmail, iar pentru a lucra practic va fi nevoie de accesul la PC (Computer personal)
🔸La înregistrare, asigurați-vă că este specificat un e-mail, aici va fi transmisă informația suplimentară pentru conectarea la webinar.

⏰ Vă așteptăm pe toți!

Solicitați un apel

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale