STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Webinar gratuit ”Crearea propriului poster de vară”

Gratuit

Webinar online

10-15

Webinarul este dedicat celui mai colorat anotimp – vara. Acest eveniment este o oportunitate pentru copii de a-și petrece timpul efectiv, de a învăța instrumentele prin care se crează o felicitare animată în Adobe Photoshop.

 

În doar o oră, copiii își vor crea propria felicitare de vară și vor învăța să:
✅Creeze un colaj
✅Utilizeze filtrele
✅Modifice fundalul imaginei
✅Utilizeze straturile
✅Vor crea propria felicitare animată în format GIF

 

Doriți ca copilul dvs. să creeze felicitări dinamice și să-i uimească pe toți cu cunoștințele sale în Photoshop? Atunci, înregistrați-Vă la webinarul gratuit ”Minunile Photoshop-ului!”

 

🔸31 Iulie, orele 15:00
🔸Verificați ca copilul să aibă deja un cont pe Gmail, iar pentru a lucra practic va fi nevoie de accesul la PC (Computer personal)
🔸La înregistrare, asigurați-vă că este specificat un e-mail, aici va fi transmisă informația suplimentară pentru conectarea la webinar.

 

⏰ Vă așteptăm pe toți!

Solicitați un apel

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale