STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Introducere în programare web

Înregistrați-vă pentru un eveniment

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Te gândești la o carieră în industria IT și anume ca programator web?
Vrei să iei parte la dezvoltarea unui produs sau proiect de la idee la implementare, atât pe front-end (client software), cât și back-end (server software), dar nu știi cu ce să începi?

Atunci vino pe 15 Aprilie la orele 18:00 și află: ce presupune conceptul de full stack, de ce cunoștințe ai nevoie și cum poți faci primii pași în a deveni un Full Stack Developer!

 

„Full stack” se referă la cunoașterea și utilizarea mai multor tehnologii și baze de date, de aceea, este un rol foarte căutat de angajatori, fiind considerat echivalentul unei echipe de front-end și back-end, capabil să analizeze și să dezvolte optim proiectul în ansamblu. Poziția de Web Developer este foarte atractivă, inclusiv pentru oameni care nu au background tehnic și doresc să faca o schimbare în carieră.

 

La acest eveniment vei afla:

  • Ce înseamnă programare web
  • Care sunt skill-uri tehnice necesare pentru a deveni Web Developer
  • Ce reprezintă Front-end Development
  • Ce reprezintă Back-end Development
  • Ce înseamnă, de fapt, să fii Full Stack Developer
  • Avantajele în cariera de Full Stack Developer
  • Principiul de crearea a unui site
  • Exemple și descrierea tehnologiilor utilizate
  • Posibilitatea de a încheia contractul pentru studii în Academie la prețuri speciale

 

⏰ Nu rata șansa!
Jobul de Web Developer este unul dintre cele mai populare în industria IT!

Cunoscând ambele părți ale web developmentului, înseamnă că poți avea mai multe oportunități profesionale, mai multe proiecte la care poți lucra și chiar mai mulți bani. Cu noi poți să îți aduci ideea la viață și să îți creezi propriul site web de la zero! 

 

Detalii eveniment:
?15 Aprilie, orele 18:00
?Bd. Decebal 139, etajul 3. Accesează link-ul pentru a ne găsi mai ușor
?Evenimentul este gratuit și va fi în limba română
?Pentru a te înregistra, completează formularul ?

Înregistrați-vă pentru un eveniment

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ