Elaborare software

Chișinău, bd. Decebal 139

Devino programator cu IT Academia STEP
Start studii – Iunie
Înscrieți-vă


Care sunt avantajele să devii
un programator?

Salariul mare

Elaboratorii de software sunt cei mai solicitați specialiști ce au cele mai mari salarii din Moldova. Nivelul salariilor depinde de profesionalism și practică, iar în mediu ajunge la 2000 $/lună.

Condiții unicale de muncă

Oficii moderne, loc de muncă confortabil, pachet social inclus, abonament la sala de sport, parcare auto, camere de odihnă și de joacă, ceai, cafea și chifle – cu toate acestea majoritatea companiilor IT atrage colaboratorii, deoarece sunt multe posturi vacante dar puțini specialiști. Iată de ce programatorii, pe lângă salariile mari, au și condiții de lucru foarte confortabile.

Muncă în orice colț al lumii

Piața IT este întrebată în întreaga lume. Puteți munci în proiecte din țări străine în cadrul companiilor outsoursing din Moldova, puteți pleca peste hotare să munciți într-o companie străină sau să munciți în calitate de freelancer pentru clienți din diferite țări. Profesia de programator deschide oportunități enorme.

Piața muncii în creștere

Domeniul IT în Moldova se poziționează pe locul trei după volumul serviciilor exportate. Conform datelor Asociației “Tehnologii Informaționale a Ucrainei” către anul 2016 necesitatea specialiștilor IT din Europa va fi în jur de 1 milion de persoane.

Angajare garantată

Tehnologiile informaționale reprezintă unicul domeniu în care numărul de posturi vacante depășește numărul de specialiști. În fiecare an cererea pentru programatori este în creștere. Conform datelor hh.ua unui specialist îi revine 5 posturi vacante.

Posibilitatea reală de a schimba lumea

Nu contează ce doriți de la profesia Dumneavoastră - să câștigați mulți bani sau să schimbați lumea. Fiind programator, aveți ambele posibilități. Cine știe, poate Dumneavoastră sunteți acea persoană care va crea un proiect ce va schimba viziunea noastră în lucrurile obișnuite.

O profesie modernă

Calculatoarele astăzi persistă în toate domeniile vieții noastre. E greu de a ne imagina o profesie mai modernă decât cea de programator. În plus, industria IT se dezvoltă foarte rapid. Aici Dumneavoastră permanent veți fi la curent cu tendințele noi din acest domeniu.

Posibilitatea de dezvoltare și formare

Profesia de programator impune o autodezvoltare, instruire și formare profesională permanentă. Unele tehnologii vin să înlocuiască altele și alegând programarea Dumneavoastră nu vă veți plictisi.

Ce trebuie să cunoască și să poată un programator?

Acestea și multe altele Vă vor învăța la IT Academia STEP
la specialitatea ”Elaborare Software”

Programul de studii

De ce studenții aleg
IT Academia STEP?

Program de studii modern și actual

Programul de studii este în corespundere cu cerințele pieței muncii și permanent este reînnoit. Nici o disciplină de prisos. Doar ceea de ce e nevoie pentru o angajare de succes.

Materiale educaționale și metodologice unicale

Programul de studii nu are analogii. Metodici de instruire de autor, lecții electronice, planuri de studii, proiecte reale realizate în timpul procesului de studii. Toate acestea asigură un nivel înalt de cunoștințe a absolvenților noștri.

Lectori profesioniști

În Academie activează lectori practicieni certificați invitați din companiile IT pentru a transmite abilitățile practice. Regulat au loc seminare, ore practice, training-uri pentru lectori cu scopul de ași menține nivelul înalt de cunoștințe și a abilităților practice.

Tehnică modernă

În IT Academia STEP sunt create toate condițiile pentru o studiere confortabilă. Fiecare student are locul său de lucru.

100% de ore practice

Procesul de studii are la bază sarcinile practice și comunicarea cu lectorul. La noi lipsesc lecțiile monotone. Cunoștințele sunt întărite imediat cu practică.

Diplomă internațională

La finisarea studiilor cu succes absolvenții Academiei primesc diplome internaționale.

Certificate internaționale

IT Academia STEP este centru autorizat de formare Microsoft, Cisco, Autodesk și centru autorizat de testare ”Certiport”. Studenții noștri au posibilitatea ca în procesul de studii să obțină certificate internaționale de la companii ca Microsoft, Cisco, Autodesk, Adobe.

Program flexibil al orelor de curs

Dumneavoastră puteți alege timpul optimal și zilele de studii (dimineața, seara, zilele lucrătoare sau sâmbătă). Studiile din IT Academia STEP pot fi combinate cu studiile din alte instituții de învățământ sau cu serviciul.

Lipsa alternativei

Lectori practicieni, programul de studii actual, dotarea cu echipament modern, certificarea internațională, ajutorul la angajare - toate acestea și multe altele deosebesc IT Academia STEP de alte instituții de învățământ.

Suport la angajare

Oferte de muncă din partea angajatorilor pentru studenții și absolvenții Academiei, programe de parteneriat în industria IT. 25% din studenții noștri primesc primele oferte de angajare deja după primul an de studii.

Grupe cu un număr mic de studenți

Studenții studiază în grupe mici. Studiile au la bază lecții practice, comunicare cu lectorii și abordare individuală către fiecare student.

Lipsa corupției

În IT Academia STEP nu se ia mită. Veți primi note doar pentru cunoștințele Dumneavoastră.

Înscrieți-vă la o consultaţie gratuită

Numele, Prenumele*:
Telefon*:
E-mail*:

Date despre IT Academia STEP

Una din cele mai mari instituții private de învățământ (73 filiale în 20 țări). Activează din anul 1999.

Academia este nominalizată ca cel mai bun centru de formare din Europa pentru CISCO și cel mai bun centru de formare din CSI pentru Maya3D.

Academia face parte din Top 10 al celor mai bune universități tehnice din Ucraina pentru pregătirea specialiștilor în domeniul IT (conform www.dou.ua).

Metodici de instruire de autor, ce au obținut o notă înaltă a specialiștilor din întreaga lume și materiale didactice în permanentă actualizare.

Peste 1400
de lectori practicieni.

Cunoştinţe practice,
necesare în industria IT.

Studenții Academiei ocupă primele locuri la cele mai prestigioase concursuri internaționale.

Centru de formare autorizat
Microsoft, Cisco, Autodesk, Adobe etc.

Peste 45 000 de studenți și 120 000 absolvenți, angajați la companiile IT naționale și internaționale.

Absolvenții Academiei activează în 36 de țări ale lumii. Mulți dintre ei sunt fondatorii propriilor startup-uri.

Variante de studii

Cu frecvență la zi
 • Destinat
 • celor cu vârsta
  de la 15 ani
 • Durata studiilor
 • 2 ani
 • Orarul de studii
 • 3 zile pe săptămână
  (și 2 zile pentru lucru individual)

  Dimineața: 9:00 - 12:00
  Seara: 18:00 - 21:00

 • Costul studiilor
 • de la 2250 lei/lună
 • Aplică
PROGRAMUL
DE STUDII
Cu frecvență redusă
 • Destinat
 • celor cu vârsta
  de la 18 ani
 • Durata studiilor
 • 2 ani
 • Orarul de studii
 • O zi pe săptămână
  Sâmbăta


  Dimineața: 9:00 - 13:30
 • Costul studiilor
 • de la 1800 lei/lună
 • Aplică
PROGRAMUL
DE STUDII

Greşelile tipice în alegerea
instituţiei de învăţământ:

Goana după studii ieftine

Tendința de a economisi se va răsfrânge asupra calității de predare. Prețurile joase semnifică că lectorul primește un salariu mic și respectiv nu este destul de calificat în domeniul său. Studiile trebuie încredințate doar profesioniștilor practicieni.

Alegerea programului de studii ce nu corespunde scopurilor

Înainte de a începe studiile trebuie să stabiliți scopul spre care tindeți. Trebuie să primiți o consultație profesionistă de la un specialist. Deseori scopul eronat aduce la alegerea greșită a programului și/sau a formei de studii. Dumneavoastră veți realiza că ați greșit, dar deja veți pierde timp și bani.

Studii la cursurile de scurtă durată

Dacă aveți drept scop de a deveni programator de la zero atunci cursurile de scurtă durată nu vor fi eficiente. Este foarte important de a schimba modul de gândire și de a obține un șir întreg de cunoștințe teoretice și abilități practice. Experiența lectorilor Academiei demonstrează că perioada optimă de studii de calitate este minimum de 2,5 ani. În acest caz, puteți fi încrezut în rezultate.

Goana după diploma de stat

De mult au trecut timpurile când diploma de stat la angajare îndeplinea rolul decizional. Acum angajatorii evaluează cunoștințele și abilitățile viitorilor angajați. Îndeosebi acest lucru este actual în domeniul tehnologiilor informaționale, unde cunoașterea limbajelor de programare și abilitățile de lucru cu noile tehnologii sunt foarte importante.

Autoinstruire

Autoinstruirea este un lucru bun, dacă Dumneavoastră aveți o voință de fier și timp destul pentru a căuta literatura necesară, lecții video și cărți audio. Dar autoinstruirea nu vă va înlocui comunicarea cu lectorul practician. Este mult mai comod și mai rapid de a învăța atunci când există posibilitatea de consultare cu un specialist care vă va îndruma în direcția corectă și vă va arăta greșelile.

Studii cu un repetitor

Lecțiile particulare cu un repetitor pot fi o alternativă autoinstruirii. În acest caz Dumneavoastră sunteți sub supraveghere, ca urmare asimilarea informației poate fi mai rapidă. Oricum astfel de studii pierd în fața orelor în grup cu un lector practician după programul adaptat cerințelor din domeniul IT. Un lector bun ar fi în stare să vă învețe bine o singură tehnologie, însă nu și un complex al limbajelor de programare și a tehnologiilor actuale. Pentru aceasta e nevoie de o echipă de profesioniști. Pe lângă toate acestea, la finisarea studiilor repetitorul nu vă va elibera certificate internaționale și diploma.
Dorinţa de a obţine rezultate uşor şi rapid
Orice variantă ați alege, rezultatul final depinde doar de Dumneavoastră. Sarcina instituției de învățământ și a profesorilor este de a ajuta studenții să-și atingă scopurile prin cele mai scurte și eficiente căi, făcând studiile productive. Experiența de 15 ani a Academiei a demonstrat că însușirea unei profesii de programator de la zero în decurs de 2-3 luni nu este reală. Acei ce promit acest lucru își înșeală clienții. Programul Academiei, care a fost înalt apreciat la nivel mondial de specialiști din domeniu, conceput pe un termen de 2,5 ani - perioada optimă de instruire, ce permite de a obține studii de bază de calitate și siguranța aplicării cunoștințelor în muncă.

Înscrieți-vă la o consultaţie gratuită

Nume, Prenume*:
Telefon*:
E-mail*:

Companiile în care muncesc
absolvenții Academiei

Opiniile absolvenților
și angajatorilor

Serghei Selețkii, studii cu frecvență redusă
Team Lead/PHP Developer în compania SoftServe

Programul de studii din Academie este foarte bogat și interesant, lectorii sunt profesioniști practicieni cu cunoștințe largi în cele mai actuale tehnologii care pot da consultații calificate. Primul meu serviciu l-am obținut după primul an de studii datorită recomandării lectorului Academiei.

Maxim Belkin, studii superioare
Elaborator al produselor software în AB Soft

În cadrul Academiei am fost pregătiți pentru munca reală: pe lângă cunoștințele teoretice și practice pentru elaborarea Software-ului, lectorii acordau mult timp managementului viitoarei munci, ne învățau a lucra în echipă și a comunica cu clienții. În timpul studiilor eu deja m-am angajat la serviciu pe specialitate și timp de un an am avansat până la Team Leader.

Olga Biriukova, studii cu frecvență redusă
Elaborator aplicațiilor mobile pentru Android în GlobalLogic Ukraine

În timpul studierii la Academie am făcut cunoștința profundă cu limbajele de programare și regulile de interacțiune cu ele, am aflat particularitățile organizării și repartizării muncii la elaborarea unui produs software, m-am apreciat cu scopul și direcțiile de dezvoltare pe viitor.

Alexandr Samuleak,
studii cu frecvență redusă Elaborator al produselor software
în GlobalLogic Ukraine

Metodologia de predare în cadrul Academiei este realizată de profesioniștii practicieni care folosesc instrumente și tehnici utilizate în practică dar nu doar în teorie. Studiile în Academie mi-a schimbat total viața deoarece eu am obținut specialitatea care a devenit profesia mea preferată.

Mai multe opinii

Cum
lucrăm:

Completați cererea pe site-ul web sau veniți la sediul IT Academiei STEP.

Luând în considerare scopurile și obiectivele Dumneavoastră, vă vom îndruma asupra programului și formei de studii.

După semnarea contractului și achitare, începeți studiile.

La absolvire vă eliberăm diploma IT Academiei STEP și certificate internaționale ce confirmă nivelul Dumneavoastră de cunoștințe.

Departamentul de resurse umane al Academiei vă oferă sprijinul în căutarea locului de muncă după specializare.

Noi facem totul pentru ca studiile la Academie să fie interesante și eficiente.
Nimic de prisos. Doar ceea de ce e nevoie pentru angajare reușită

AVEŢI ÎNTREBĂRI?

ADRESAŢI-LE MANAGERULUI

Doriți să vă trimitem un set de lecții demo?


Da
Nu

Completați formularul, Vă rog


Enter sms-code for confirmation