STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Adobe Photoshop – un program complex și un instrument unic pentru cei care lucrează sau vor să înceapă lucrul cu editarea digitală a imaginilor, crearea elementelor grafice raster, designul grafic, în print sau digital.

Valori

Actualitatea informațiilor, profesionalism, responsabilitate față de studenți

Studiile la STEP IT Academy se bazează pe trei componente obligatorii pentru o educație eficientă

Programă de studii actualizată permanent

Cunoștințele și abilitățile pe care studenții noștri le dobândesc, trebuie să corespundă cerințelor angajatorilor, astăzi și în viitor. Prin urmare, analizăm și actualizăm programa de studii la fiecare 6 luni.

Profesori cu experință

Trainerii STEP IT Academy sunt specialiști activi în domeniul IT cu o experiență de cel puțin 5 ani. Pe durata cursului, studenții obțin informații actuale bazate pe activități practice inspirate din situații reale.

Atmosferă prietenoasă

Am creat un mediu unde puteți învăța având parte de o atmosferă plăcută. Sălile de clasă sunt confortabile și sunt dotate cu echipament de ultimă generație.

Cui ne adresăm

Cui ne adresăm

Elevi și absolvenți

ei vor primi prima profesie, fără a amâna pentru mai târziu visul lor de a deveni un designer

Reprezentanți ai altor profesii

care nu sunt mulțumiți de perspectivele de carieră și financiare actuale, vor putea să se recalifice pe designerul grafic și să construiască o carieră în industria IT

Toți doritorii să-și îmbunătățească calificarea IT

își sistematizează cunoștințele și obțin abilități de lucru solicitate în IT-ul modern

De ce să alegi cursul online Adobe Photoshop de la STEP IT Academy Moldova?
MENTORI profesori-practicieni certificați profesional pe produsele Adobe

GRATUIT licența programului Adobe Photoshop pe parcursul studiilor

BONUS 3 ore academice de pregătire pentru certificarea profesională

DOAR AICI posibilitate de a te certifica profesional la nivel internațional

LOCAȚIA format online disponibil din orice colț al lumii

Programul de studii

Programul de studii

  • Bazele de lucru în Adobe Photoshop
  • Corecția imaginilor
  • Crearea compoziției
  • Crearea colajelor
  • Tehnici profesionale de lucru în Adobe Photoshop

Performanțele și eficacitatea acestui program au făcut ca peste 90% dintre profesioniștii care lucrează în industria designului să utilizeze programul Photoshop. Aceștia sunt: fotografii, designerii web, directorii de creație, designerii grafici, editorii, digital-artiștii etc.

La absolvire, studenții primesc o diplomă recunoscută internațional de la Step IT Academy

precum și alte certificări obținute pe parcurs de la companiile partenere

Forme de studii

Forme de studii

Adobe Photoshop

4 890 lei

Cursul online Adobe Photoshop de la STEP IT Academy Moldova este destinat tuturor începătorilor sau celor care doresc să cunoască în detaliu programul la nivel avansat.
Performanțele și eficacitatea acestui program au făcut ca peste 90% dintre profesioniștii care lucrează în industria designului să utilizeze programul Photoshop. Aceștia sunt: fotografii, designerii web, directorii de creație, designerii grafici, editorii, digital-artiștii etc.

Română

8 săptămâni

15-55 ani

Marți și joi, ora 18:00 - 20:00

Cunoștințele dobândite pe parcursul cursului online Adobe Photoshop le vei putea aplica în diverse proiecte, unde vei avea posibilitatea să-ți exprimi creativitatea vizual și grafic.

Cum au loc studiile la STEP IT

Studiile la STEP IT se bazează pe un algoritm clar. La începutul cursurilor obțineți cunoștințe. Folosind aceste cunoștințe în practică și în temele de acasă, se dezvoltă abilitățile. Aplicând în mod repetat abilitățile noi, rezolvând exemple, sarcini, teme, antrenați aceste abilități. Atunci când abilitățile unui student sunt îndreptate spre realizarea unor proiecte reale, prezentarea lucrărilor de curs și de diplomă, a sarcinilor orientate spre business, participarea la concursuri și hackathon-uri, se naște competența. Angajatorul nu are nevoie de cunoștințele dvs. Are nevoie de competență în rezolvarea sarcinilor și a proceselor de muncă.

Gamificarea procesului de studii

Am elaborat o platformă educațională inovatoare, astfel încât studiile la STEP IT să fie eficiente și interesante. Jurnalul electronic MyStat este un sistem care permite elevului  să-și vadă în timp real notele, temele pentru acasă și examenele, și să aibă acces non-stop la materialele de studiu. Pentru succesele în studiI și disciplină, studenții primesc criptomoneda intern-STEPCoin. Cu criptomoneda acumulată puteți cumpăra în magazinul Academiei, puteți cumpăra în magazinul intern căști, mouse, tastaturi, stick-uri flash, spinnere, stick-uri selfie, tricouri și alte lucruri utile.

Design Grafiс
15 - 55 ani
Design Interior
15 - 55 ani
Game Developmеnt
15 - 55 ani
Solicitați un apel

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice