STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
În numere

în cifre

 • 72000

  Studenți

 • 166

  Filiale

 • 22

  Țări

 • 2800

  Lectori

 • 250000

  Absolvenți

De ce

De ce STEP IT Academy?

Încercăm să facem totul pentru a ne asigura că absolvenții STEP IT Academy pot fi recrutați după terminarea cursurilor de către cei mai importanți angajatori din sectorul IT. În fiecare an analizăm și îmbunătățim programele de studii, astfel încât să corespundă ultimelor tendințe de pe piața muncii. Pentru a avea o rată de succes înaltă, toate cursurile sunt predate de specialiști în domeniu.

Actualitate

Pentru îmbunătățirea programelor de studii, colaborăm cu companiile partenere - viitorii angajatori ai absolvenților noștri. Acest aspect este esențial pentru a asigura o bază de cunoștințe ce corespunde necesităților actuale industriei IT.

Lectori practicieni

La STEP IT Academy predau lectori profesionali cu experiență vastă și abilități practice în domeniul IT. Scopul lor este de a face studiile așa cum ar trebui să fie, interesante şi cu rezultate!

Atmosferă

La STEP nu există "cei care rămân în urmă", "favoriți" sau "concurenți". Studenții lucrează împreună și se susțin reciproc pentru a progresa, dezvoltă proiecte atât în echipă cât și individual. Astfel reușim să inspirăm o parte din absolvenții noștri să își deschidă startup-uri, să devină antreprenori sau să obțină job-ul la care doar visau.

La absolvire, studenții primesc o diplomă recunoscută internațional de la Step IT Academy

precum și alte certificări obținute pe parcurs de la companiile partenere

Absolvenții noștri lucrează

Companiile unde lucrează absolvenții STEP IT Academy

Realizări

Realizările noastre

Media despre noi

Ce spun mass-media despre absolvenții noștri:

Time

A numit un proiect al studenților noștri drept "Invenția anului". Invenția lor - Mănușile sensor, care transformă limbajul gesturilor în cel al cuvintelor – a intrat în top 10 ale celor mai bune invenții.

toate articolele
Solicitați un apel

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații legale