STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Tabăra IT de iarnă pentru copii 9-15 ani

19

zile

04

ore

21

minute

Înscrie-te acum!

De ce să aveți încredere în noi

STEP IT Academy este lider în domeniul educației IT din 1999. Suntem cea mai mare companie internațională cu sute de mii de absolvenți din întreaga lume. Ne specializăm pe educația profesională în domeniul IT pentru adulți și copii.

La lecții punem accentul pe practică. Programul este coordonat cu industria IT și este actualizat în mod constant, așa că suntem siguri, că oferim cele mai actuale și solicitate cunoștințe, care le vor permite absolvenților noștri să devină parte a celor mai bune companii IT din lume.

Care este secretul succesului

Suntem adesea întrebați cum am reușit să devenim lider pe piață în țări atât de diferite: Brazilia, Mexic, America, Cambodgia, Georgia, România, Bulgaria, Elveția, Ucraina, Moldova.

Nu este nici un secret. Știm cu siguranță de ce este nevoie pe piața muncii. Suntem încrezuți, că educația în domeniul IT de înaltă calitate se bazează pe 3 piloni: lectori profesioniști, un program modern și actual, și programul de studii bine gândit.

Studii IT superioare

IT STEP University - este prima instituție de învățământ superior IT licențiat din Ucraina. Studenții noștri studiază în următoarele domenii: programare, design grafic, rețele și securitate cibernetică.

Punem accentul pe practică. Studenții din primele săptămâni de studii lucrează deja la proiecte reale. La susținerea startup-urilor studenților noștri invităm parteneri din industria IT.

Începând din anul 2, în cadrul programului „Dual Education”, studenții noștri pot studia și practica simultan în companii IT internaționale de top: Epam, Eleks, Softserve, Nix Solutions, Sigma. Cei mai buni dintre ei vor avea oportunitatea de a rămâne acolo să lucreze.

4

universități în Ucraina

95К

studenți își fac studiile la noi

<

Educația școlară

IT STEP School în Ucraina - aceasta este școala viitorului. În școlile noastre, ne concentrăm pe integrarea tehnologiilor IT în procesul educațional și pe studierea aprofundată a limbilor străine. Subiectele tradiționale sunt combinate cu cursuri de web design, programare, dezvoltarea abilităților generale și de bussines. Cursurile se petrec în săli de clasă confortabile, computerizate, studiouri video și laboratoare.

Procesul de învățare este structurat astfel încât să consolideze noile cunoștințe și să se pregătească pentru examene la școală, fără ore suplimentare. Ne asigurăm că copilul are timp liber pentru hobby-uri și comunicare cu părinții.

O abordare individuală a procesului de studii, profesorii profesioniști, care iubesc copiii și sunt gata să le susțină ideile, fac procesul de studii să fie cât mai eficient posibil.

4

școli în orașe din Ucraina

95К

elevi își fac studiile la noi

Află mai multe

Școală Online

Unicorn World Virtual School în Ucraina - este o școală la distanță, care a fost dezvoltată de specialiștii STEP IT Academy.

Principala diferență dintre Unicorn School și multe alte școli online este abordarea sa inovatoare și gamificarea. Implicăm copiii în învățare, invitându-i la joacă. Orice lecție are loc sub forma unui joc pe computer cu personaje și sarcini interesante. În loc de control - un quest. Și în loc de evaluări, noi superputeri pentru personajul jocului. Ce copil refuză să se joace?

După cum arată rezultatele elevilor de la Școala Unicorn, în acest format „de joc”, copiii învață materialul mult mai repede și mai ușor.

21

Statisticile școlii Unicorn

95К

Statisticile școlii Unicorn

Află mai multe

Realizările noastre

Studenții noștri ocupă primele locuri la competițiile și campionatele internaționale IT

Studenții noștri au câștigat cel mai prestigios campionat internațional IT - Microsoft Imagine Cup (Sydney, Australia), la care au participat aproximativ 400 000 de oameni din 106 țări. Aceștia au ocupat primele locuri în competiția de la Autodesk (nominalizare „Junior Master”), la olimpiadele Cisco V și VI .

Organizarea campionatului internațional IT „Golden Byte”

În 2017 IT Step IT Academy a organizat campionatul internațional de IT „Golden Byte” cu un fond de premii de 3 000 000 UAH. Principalele obiective ale campionatului sunt de a încuraja tinerii profesioniști să dezvolte inovații și idei de afaceri, să dezvăluie potențialul Ucrainei în domeniul IT pe arena internațională.

Filiala noastră din Cambodgia a primit un premiu în domeniul dezvoltării educației IT

STEP IT Academy Cambodgia a primit un prestigios premiu internațional în cadrul EQUALS in TECH Award 2020 pentru organizarea și dezvoltarea cu succes a primului club de programare pentru femei din Cambodgia.

Junior STEP IT Academy a intrat în primele cinci cele mai bune proiecte conform ONU

Programul Junior STEP IT Academy a fost inclus în primele cinci cele mai bune proiecte de dezvoltare umană din lume conform UNESCO și ITU (Uniunea Internațională de Telecomunicații de la Națiunile Unite).

Partenerii noștri

Filialele STEP IT Academy sunt centre de instruire autorizate ale companiilor Microsoft, Cisco și Autodesk, lideri în industria IT. Cursul este predat de lectori cerificați. Studenții pe parcursul studiilor pot obține certificări Microsoft, Cisco, Adobe și Autodesk.

Povești de succes ale absolvenților

student avatar
Maria Panfil
Companie Germană

Dacă într-adevăr simțiți că asta este vocația voastră, atunci indiferent de obstacole mergeți înainte. Cu efort și multă dăruire poți ajunge spre succes!

Mai multe detalii
student avatar
Marcel Musteață
Endava

Le doresc studenților mai multă perseverență și dedicație. Munca de zi cu zi aduce rezultate remarcabile.

Mai multe detalii
student avatar
Potîngă Leonid
Indrivo

Sfatul meu pentru noii studenți este să nu se limiteze doar la cunoștințele și sarcinile date de profesor, ci să-și folosească imaginația și să-și inventeze singuri sarcini, obstacole pe care mai apoi să le depășească.

Mai multe detalii
student avatar
Cristin Ciocoi
Optimum Web

Nu vă grăbiți, concentrați-vă pe dezvoltarea de sine, și atingeți-vă scopurile propuse, auto-educația este foarte importantă. Asigurați-vă că nu vă este frică să schimbați ceva în viața voastră și ieșiți din zona de confort, orice ar fi, nu renunțați.  Încercați să mergeți la diferite interviuri, chiar dacă credeți că nu aveți suficiente cunoștințe. În cazul meu, compania a fost gata să ia un dezvoltator Junior-a și să-l antreneze pe partea de back-end, așa că din propria experiență vă îndemn să nu vă fie frică de noi schimbări și să încercați, să evoluați.

Mai multe detalii
student avatar
Alexandru Lașco
Endava

Pe studenții i-aș sfătui să se străduie să fie prezenți la fiecare lecție, deoarece toate temele sunt strâns legate între ele, iar dacă nu lipsești de la o lecție, riști să nu mai prinzi firul următoarelor ore.

Mai multe detalii
student avatar
Andrei Cravțov
TryMyGames

În mod constant să învețe și să nu se oprească la jumate de drum. Este dificil, dar cel mai important lucru este să continuăm să învățăm ceva nou în fiecare zi.

Mai multe detalii
student avatar
Cravțov Liliana
Try My Games

Tinerii proaspăt veniți la STEP ar trebui să fie pregatiți de multă muncă dincolo de orele din academie- orice profesie în IT presupune în primul rând exploarare și practică continuă, parțial și în domeniile afiliate celui ales, dat fiind faptul că tehnologiile avansate sunt adesea interdependente. În rest, mult curaj și perseverență le doresc, pot să îi asigur că venirea la STEP este o hotărâre bună.

Mai multe detalii
student avatar
Andrian Moisei
Endava

Pe studenții academiei, i-aș sfătui să aibă cât mai mult curaj și să adreseze cât mai multe întrebări în cadrul orelor, iar în afara academiei să caute cât mai multă informație adăugătoare și să lucreze desinestătător.

Mai multe detalii